El Clásico

Jag gissar att ingen missade matchen igår ;)

 

PS/ Vi är i vecka 36 + 0 idag =)


Första advent

Fredag: var vi och såg Luftslottet som sprängdes med Emma och Dennis. Älskar ju sista boken och jag måste säga att dom gjorde filmen riktigt bra, visst småsaker saknar man ju alltid men jag var ändå imponerad. Alla fyra tyckte nog likadant. Och tur att filmen var så pass bra för annars hade vi nog gått: SÅ SJUKT VARMT det var därinne!! Visst, jag och Emma är gravida, men jag lovar att alla svettades lika mkt..så sjukt!

 

Lördag: var jag först en sväng på stan då Jocke var på fotbollsträning. Sen blev det middag från Big Boy, Danne (Jockes kusin) kom förbi och vi såg Robinson och film.

 

Söndag; första advent och vi ska snart dra iväg en sväng på skyltsöndag.

 

Sen blir det fotboll för hela slanten. Först blir det:

Lazio - Bologna kl 15,

Arsenal - Chelsea kl 17

& sen El Clásico:

Barcelona - Real Madrid kl 19

Och det verkar då som om denna dude får spela idag:

I veckan har jag inte så många planer, ska bli skönt..förhoppningsvis kommer datorn!


Veckans matmeny:

Måndag: Spaghetti och Köttfärssås

Tisdag: Fiskpinnar med hemmagjort mos

Onsdag: Lasagne

Torsdag: Soppa med brödkrutonger

Fredag: Kycklingfilé och kroketter

Lördag: Jul-knytis hos Jotta och Magnus :)

Söndag: ?? Kanske skräp-mat ;)

 

Nä, nu ska jag göra mig iordning för att mysa på stan med Jocke-pocke! Ha en underbart mysig första advent!

 

 

 

 


Måste bara få visa...

Jag kallar han inte "världens bästa Jocke" för ingenting! Idag då han kom hem från jobbet var han lite sneaky utan att jag märkte något; då sa han: Kolla i strumpan om du har nått där! Jag kollade och hittade:

Jag gick till krysset och hittade ett stort paket med denna inuti:

 

SÖT VA?? Och hur underbar är inte Jocke!!!? Tack, älsklingen min!!

Älskar dig mest nu och föralltid!! DU ÄR BÄST!!!


Härligt med fredag!! =)

Hockeyn igår var riktigt bra! KUL att se, än så länge har jag inte sett Luleå förlora (live alltså) och det verkar hålla i sig, 2-0 till oss. Måste säga att målvakten, Anders Nilsson, var underbar!! Riktigt kul! Vi var där lite innan och hann in på souvenir-affären; Tomme köpte en börs och jag och Jocke fyndade detta:

Haha, söta va?? =)

 

Idag blir det först ett besök hos Vejm för att färga ögonbrynen med svärmor och sen någon mysig middag med världens bästa Jocke. ♥

 

Senare ikväll blir det bio med Emma och Dennis...ÄNTLIGEN är det dags för sista delen av:

 

I och med att jag har läst boken så vet man ju slutet men ska ändå bli riktigt kul att se! =) 21:15 börjar den!!!

 

Nä, nu ska jag snart dra iväg, men ha en TREVLIG HELG!!! =)

 

PS/ 1 månad och 1 dag kvar till lill-skruttis är beräknad! ♥

 

 

 

 

 

 


Hockey!

Idag har vi haft mamma-träff igen och lika trevligt som alltid! =) Surrade i nästan tre timmar, super mysigt! =)

Nu blir det middag någonstans och sen drar vi till Luleå för hockey med Tomme och Kicki!

VS.

 

Ha det bra!


Nu är det jul igen...

Igår var jag på stan med Emma! Känns skönt att jag har henne som gravid-kompis!! ;) Vi är nog lika rastlösa båda två. Vill att lill-skruttis ska komma nu så jag har nån att leka med ;)

Blev först lunch på Airbaillo och sen lite shopping. Köpte klart julklapp till mamma och svärmor, kan inte visa vad det är då ialla fall mamma läser detta! =) Har även klart några till, nu är det bara Gabriel, Wille och Kevin kvar. Jag och Jocke har beslutat att inte köpa massa till varandra, går så mkt pengar nu. Blir kanske att köpa en kamera till oss istället :). Tomme och jag har även vi gjort en deal: vi ska köpa Sagan om Ringen-triologin på Blu-Ray till varandra då den släpps, utmaningen blir en rolig inslagning istället :P. Vi skulle inte ge varandra nått, men detta blir ju klockers, då vi båda vill ha den =).

Åter till shoppingen, detta köpte jag (förutom julklapparna):

En söt liten tomte som nu ligger på soffan, från Jysk!

 

Servetter från DollarStore!

Även dessa från DollarStore! =)

 

Det var den shoppingen! Jag och Emma pratade faktiskt om att man borde väl egentligen njuta av denna tid, jag menar hur ofta är man ledig och får sova ut etc...men jag längar så OTROLIGT MYCKET efter denna bebis att man vill som bara att dagarna ska gå :)

 

Igår fördrev jag även dagen med att JUL-PYNTA! =) Skyll inte på mig för att jag är tidig, jag brås på mamma!!

Kolla vad fint:

 

 

 

Kanske tomten kommer och lägger i nått i min strumpa i år..*blink blink*! =) Förra året var jag faktiskt snäll och fick massor med grejer! =)

 

Igår såg vi Champions League: Barca - Inter (2-0) och idag blir det nog Milan - Olympique Marseille hos Tomme och Kicki skulle jag tro! =)

 

Jag sover verkligen super-dåligt nuförtiden! Somnar aldrig på kvällen och vaknar tusen ggr...och imorse vakna jag halv åtta och kunde inte somna om. Så idag tänkte jag käka lunch med jobbar-polarna, gäller att passa på då dom käkar tidigt!

 

Torsdag blir det först fika-träffen med gravildos och sen hockey; Luleå HF - Färjestads BK på kvällen. Denna gång inte på TV utan på plats!  =) Blir super skoj! Måste inhandla mini-luleå-tröja också! ;)

 

Nä, dags att hoppa i duschen! Ha en underbar dag!

 

 

 

 

 

 

 

 



Önskelista!

Mamma har tjatat att jag ska lägga upp en önskelista inför jul och kommande event! =) Så här kommer den:

Min första bok

 



Kläder; långarmade bodys, byxor och kalasbyxor! Kläder inför sommaren är också klockrent! (Gärna så han har nått att växa i)

Baby-sele

Baby-sitter


Barn-böcker

Baby-täcke, baby-kudde plus påslakan (tummen-motivet älskar jag)


Amningskudde



Bröst-pump



Baby-gym




Snuttefilt i Tummen motiv =)


Tummen-grejer överhuvudtaget!





Thomas Sabo-berlock till mitt armband:



Blöjor, blöjor och blöjor! =)



Leksaker







Måndag

Nu är vi i vecka 35! =)

I vecka 35 är medelkroppslängden 47 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2600 gr. Huvudets omkrets är 33 cm.

En stor grabb med andra ord! =) Och det känns...har svårt att andas då och då..och allt blir tyngre att göra. Och då har jag hyfsat liten mage!!


Datorn verkar ha blivit försenad och har vi tur så får vi den i veckan..:( :( Men, men inte så mkt man kan göra åt det! Det är ju ingen panik med barnrummet, men jag vill som göra det mysigt där...snart!! =)

Veckans meny:
Måndag: Kycklingwok med nudlar
Tisdag: Plättar med grädde och sylt (blev aldrig förra veckan så..)
Onsdag: Stekt pite-palt
Torsdag: HOCKEY, så förmodligen äta ute! =)
Fredag: Lasagne
Lördag: FOTBOLL, då vet man aldrig! ;)
Söndag: Nå kött!

Idag har jag hunnit med städning av hela läggan, tvätta 2 maskiner och träffat min barnmorska. Allt var bra och han har myst in sig långt bak, därför har jag "mini-mage". Men han mår bra och det är det viktigaste! Jag har fått order av BM att ta det lugnt över jul, inge jul-stress!!!

Ikväll blir det inte många knop, ska ta det lugnt..blir lite TV-tittande! Ha en bra måndag och mamma: jag lovar snart kommer önskelistan!!






Helgen:

Fredag: hämtade Jocke upp Edith efter jobbet. Då drog vi på Vejm för att färga Ediths ögonfransar, super snyggt vart det =). Skämma bort hon lite! Sen tittade vi förbi på Tommes och Kickis nya hus, kommer att bli super läckert!! Känns som ett hus som passar dom! Sen blev det hemmakväll och ICA för en massa godis. Filmen blev:

Sen spelade vi en hel del DS och klockan glömde vi nästan bort, var då långt efter ett innan vi sov :P. Då mamma ringde på morgonen vid 10 hade vi inte klivit upp, och det är ovanligt för att vara Edith! Mycket rolig kväll! =)


Lördag: kollade vi så att bilbarnstolen passade i bilen. Efter några om och men så gick det tillslut! Hann t.o.m ringa mamma :P, men nu har vi fattat och det känns underbart skönt att den passade!

På kvällen blev det film och taco-mys!

 

Söndag: sov vi till tolv (!!) och sen har vi hjälpt Tomme och Kicki flytta hela dagen. Nu är vi gode trötta så det blir fläskfilé med pommes och béarnaisesås och film-mys hela kvällen! =)

 

En mys-helg med andra ord!!

 

Imorrn är planerna: städning och besök till barnmorskan =)

 

Ha en trevlig söndags-kväll!

 

 

 

 

 


Bullar, bullar och bullar...

Idag har jag bakat bullar =)



Vart väl inte dom finaste bullarna men dom går att äta och det är ju viktigast =)

Köpte ett jätte fint hårband i veckan men det gick sönder efter att ha använt det en gång :( men fint var det:


Ska se om jag kan laga det...

Innan jag tar helg slänger jag in en magbild:



V.34 + 5 dagar =)



Tack och godnatt! =)

Tack gravildos för ett trevlig fika-möte!! Alltid kul att få dela sina upplevelser och funderingar!

Tack till Tina för sällskapet på en grym middag på Big Boy, marängswisch, kakor, Coca-Cola, Zombieland och en massa South Park!




Imorrn ska jag kanske baka bullar om jag ids och sen kommer som sagt lill-syrran Edith för att stanna till lördag! Så nu säger jag tack och godnatt! =)

Inbjudningskorten!

Nu har jag nästan gett ut inbj.korten om baby-showern till alla, bara 4-5 kvar, så nu kan jag ju visa hur dom ser ut: (ursäkta den dåliga kameran)





Mamma har fixat alla delar, virkat tuttarna och klistrat ihop delarna. Jag har skrivit dom och klistrat ihop själva kortet. Det är mkt kärlek bakom dessa kort! =) Tack mamma än en gång!! Visst är dom fina??

Idag blir det träff med gravildosar, blir säkert trevligt som vanligt! Härliga brudar, det där!! =)

Är gräs-änka idag igen, Jocke drar till Johan för fotboll..men nu börjar det vara sista gångerna han sover borta, känns inte bra att vara själv på nätterna om denna lill-grabb vill komma ut snart =). Så idag blir det middag på Big Boy, var hur länge sen som helst, med Tina och Madz och sen blir det film-kväll! =)



Imorrn kommer Edith hit och ska sova till lördag, bli super-mysigt! =) Och Tomme och Kicki får sitt hus imorrn, grattis till dom!! =)

Ha en trevlig torsdag mina vänner!

Shopping-dag med morsan!

Idag har jag och mamma varit på stan hela dagen. Mamma hittade nog mest och köpte en del julklappar och födelsedagspresenter, jag hittade också lite grejer och nu är även Ediths födelsedagspresent klar. Perfekt! Vi var även på ICA, DollarStore, ÖB och EM och sen vart det även lunch på Röda Lyktan. Mkt trevlig dag som alltid med morsan! =)

Detta handlade jag; kan tyvärr inte visa presenterna då Edith kan kika in här då och då ;)


Musse Pigg-body för halva-halva priset på Kappahl! =)

Super-söt dress även den på halva-halva priset på Kappahl, kunde ju inte låta bli ;)


En längre mjuk-tröja, hur skön som helst och magen ryms!;)


En vanlig vit, längre tröja från GinaTricot. Min randiga tröja är samma märke och det är fasiken den skönaste tröja jag har så...en till fast hel-vit blev det! =)

Tack mamma för en trevlig shoppar-dag!!

Ikväll blir det Sverige-tröjan på, Hamréns första som förbundskapten och Sverige möter Italien. Innan dess blir det lax-filé med quinoa till middag och kanske en promenad. Ha en fortsatt trevlig onsdag! =)

PS/ Receptet på Lailas cookies är bland kommentarerna i förra inlägget!

Vilken morgon!! =)

Veckans matschema:
Måndag: Spaghetti och Köttfärssås
Tisdag: Potatis- och purjolökssoppa (plus Löksoppa till Jocke) med hemmagjorda vitlöksbröd och brödkrutonger
Onsdag: Laxfilé med quinoa
Torsdag:
Plättar med sylt och grädde
Fredag: Tacos
Lördag: Kött, strips och béa
Söndag: ??

Igår bakade jag en liten sats cookies efter maten (hade slut batterier i kameran så inga bilder tyvärr) och dom vart ju jätte goda så det slank ju ner några stycken. Tomme kom förbi och såg hockeyn med oss och han käkade några. Sen for dom på träning och Kicki kom hit och surrade med mig en stund och hon fick några kakor och sen var dom slut! Så idag har jag bakat 4 (!!) satser till; en med vitchoklad, en med daim och två med mjölkchoklad! =)

Klev upp halv 9 imorse för att lämna bilen för byte av motorvärmare, därför har jag hunnit baka så mkt! =) Nu blir det inge mer bak idag ialla fall, har även hunnit förbereda brödkrutongerna till sopp-middagen idag! Luktar vitlök i hela lägenheten..mums!!



Dom var snabba på Mekonomen så nu har jag hämtat bilen, så skönt att ha den fixad inför kommande kyla!

Fick förresten låna denna film av Madz förra veckan:


Vilken gråt-film! Hur bra som helst...se den!

Nä, nu ska jag käka lunch: rester av spaghetti och köttfärssåsen igår! Ha det bra! =)

Helgen..

Lördag: var en sväng på stan, Jocke köpte nya fotbollsskor och lunch på Wayne´s! Sen var det en otroligt lugn dag och bio på kvällen. Jag hade höga förväntningar på denna film och jag måste säga att den levererade! =) Dock hade man ju sett det mesta på trailern, men det var hög action, små-rolig, sorlig och grymt bra gjord. Har alltid tyckt om John Cusack massor och han var som vanligt super-bra! Måste säga att sätena i nya Saga var sköna för ryggen men inte fasen får du vara mkt större än mig för att sitta bekvämt...

 

Söndag: sov läääänge, klev upp och såg CSI med Jocke. Sen gjorde vi oss iordning för glögg, pepparkakor och middag i Jävre. Vi blev bjudna på: kyckling-gratäng med ris, och marängtårta med grädde och daim till efterrätt. Grymt gott!! Är mätt än ;) Sen fick vi en present av Mamma:

 

En super gullig virkad val!! =) Hon tyckte Jocke skulle komma över sin val-fobi och t.o.m han som absolut hatar valar tyckte den var jätte söt. Längtar tills lill-grabben ska få dregla på denna! ;)

 

Tusen tack för middagen och lill-valen! =) Du är för snäll, som vanligt!!

 

Måndag idag och inga större planer, jag ska städa och tvätta och ikväll är det Luleå-Skellefteå kl 19 på Canal Plus Sport 1. Ha en trevlig regn-måndag! =)

 

PS! Vi är i vecka 34 nu.. =) Inte länge kvar nu!! =)

 


Tjockis-kort! =)

Nu kommer lite smakprov på våran foto-kväll och shit vad kul det var. Jag svettades som en tok av lampan men Kicki är så jäkla duktig så hon fick ut några fina kort. Eller nä, hon är jäklast bäst!! Har inte riktigt bestämt vilka vi ska framkalla än, men jag visar några favoriter:





Och Kickis favvo:


Haha! Det kliar i min näsa! Haha! =)

Finns fler fina, men dessa är favoriterna! Tusen, tusen, tusen tack världens bästa Kicki!! Tur jag har en sån underbar svägerska! Du är bäst!


Hejja Barca!!

Jocke kom hem med en present idag från hans kompis Sara, måste bara visa den:



En alldeles egen Barca dräkt, med Zlatan, till lill-skruttis!! Hur cool som helst! Nu kan han om några år sitta med pappa sin och hejja på Barca! Tusen tack, snälla Sara!! =)

Fredag den trettonde!

Många är rädda för denna dag, jag gillar den..blev nämligen tillsammans med Jocke fredag den 13 för 8 år och 4 månader sen! =) Jag gillar den starkt med andra ord..



Igår var den slöaste dagen någonsin, gjorde inte nått!! Läste dock ut Fyrvaktaren igår och fy fasen vad bra Camilla Läckberg är!! Längtar redan till nästa!

Idag blir det då att ta tjockis-kort hos Kicki, blir spännande och se hur vi får till dom. Ska försöka puta ut min lilla mage så den ser stoooor ut!

Nu blir det PT och frukost! Ha en underbar helg!!




VILL HA!!!

Till mitt Thomas Sabo-armband.. =) Fint va!?

 

Idag är det torsdag och jag har inte planerat in nått på hela dagen. Kicki skulle ta kort på oss idag men då stack Jocke till Skellefteå, det var nå fotbolls-latch med massa grabbar och det kunde han ju inte missa! =) Så det får bli imorrn!

 

Jag passar på att slöa och tvätta upp en massa barn-kläder så det är rent. ÅHH vad jag längtar tills datorn kommer så jag får börja med barn-rummet, vill ju bädda och göra mysigt!! =) Haha, jag längtar bara lite tills själva datorn kommer och mkt till att få göra klart! =)

 

Måste bara visa en bild brorsan visade mig idag..haha..grymt bra gjord:

 

Haha, kan inte sluta skratta, hur bra som helst!! Haha!

 

Ha en underbar torsdag, känner jag mig, är jag snart rastlös, man vet aldrig vad jag hittar på! ;)


Barnmorskan och mammaträff! =)

Vaknade 8:30 av väckaren...trött...imorrn ska jag sova ut, så är det bara!! ;)



Iväg till barnmorskan kl 10 och där var allt bra, blodvärdet på väg upp, men det är bara fortsätta käka järntabletter. Blodsocker och vikt var jätte bra och hjärtljuden är alltid lika mysiga att lyssna på. Allt verkade bra så det var skönt. Magen min har då blivit en cm större, men fortfarande liten, men så länge skruttis växer så är jag nöjd! Min amningskurs vart ju inställd så vi gick igenom en del grejer idag, var ganska bra att få höra nån säga allt istället för att bara läsa, läsa och läsa.


(Är ganska nöjd med min lilla mage ;))

Sen hann jag på DollarStore för lite onödiga grejer; julklappspapper, plastpåsar, aluminiumfolié, duschcreme och annat smått och gott!

Sen blev det kvarters för träff med blivande mammorna! Alltid lika trevligt, sitta och surra och allt möjligt! Tusen tack, brudar!!

Jag är jätte trött nu, förstår inte riktigt varför, men nu blir det sängen och Camilla Läckberg innan middagen! =)





Tisdag

Dagen började med en super-trevlig lunch på jobbet med Ulla, Karina och Tina. Kul att få sitta och surra med dom en stund.

Sen drog jag ner till Jävre och har varit där tills nu. Jag och Mamma har pysslat och gjort klart inbjudningskorten till min baby-shower. Som sagt, jag önskar att alla kunde komma men nu har jag dragit ner till dom riktigt närmaste. Kommer att börja dela ut inbjudningskortena så fort jag träffar alla. Och dom blev super fina, ska lägga upp bilder sen! Super-duper söta! =) Tusen tack, snälla mamma för all hjälp!!


Nu blir det att göra middag: fiskpinnar och hemmagjort potatismos!! Och imorrn är det barnmorskan och tjockis-träff! =)

Trevlig kväll!

Förklaring:



Många har frågat mig vad en baby-shower är och varför jag ska ha en sån..och nu ska jag förklara!


Baby showers är en populär tradition i USA, men i Sverige är det ett relativt nytt fenomen.
En ”baby shower” är enligt gammal sed en tjejfest med den blivande mamman i centrum. Man träffades över en kopp té och tillbringade dagen tillsammans. Då som nu gav man också den blivande mamman presenter och goda råd inför barnets ankomst.

Nu ska jag och mamma ordna min baby-shower och det blir väl inte riktigt sådär, men nästan. En ursäkt att få träffas, bara brudar (mina närmaste kompisar och släkt), surra och äta gott! =) I och med att vi inte kommer att döpa våran lilla skrutt så kör vi på detta istället. ;)



Måndag!

Vaknade imorse då Jocke for på jobbet av en gode så knäpp dröm; jag skulle hoppa in och jobba och det var kaos, Ulla hade spillt ut 15 liter grädde över alla montrar, Tina hade glömt starta alla maskiner inklusive kaffe och hade helt plötsligt glömt hur kassan funkade =), Karina tappade ut flera liter fett på köksgolvet, Marie stod mitt i ruschen och färgade håret grönt, Elin hade råkat tömma ut mjukglassmaskinen på två gubbar och Lina for hem för hon var trött!! Haha! =) Sen skulle jag även hinna göra 17 smörgåstårtor!!Vilken dröm!! Jag var alldeles blöt i svett och sönder-stressad då jag vaknade!! Crazy!! Jag blev VÄLDIGT glad att jag var i min säng och fick somna om.

Energi hade jag då väckaren ringde kl 10, dammtorkade, dammsög, skurade, rengjorde badrummet och tvättat två tvättar. Ska även bädda rent idag...skööönt! Men sen får det vara bra så! Jag är så himla sugen att börja med barnrummet..men det är ingen idé förrän bärbara datorn kommer och vi får bort denna...men jag är sugen!! =)

Idag fyller min kusin Fredrica år:


Super-grattis till dig!! Vi kommer och fikar idag!! =)

Idag är vi i vecka 33 och detta tyckte jag var lite roligt:

Det är bara en och en halv månad kvar och du kan drabbas av städmani. Allt ska rensas, städas och sorteras. Allt ska fixas klart så att du slipper tänka på det sedan.

Pappan: Massera bort värk och i viss mån trötthet hos den blivande mamman! Källa: growingpeople.se

=) =) =)

Har jag sagt att jag längtar sjuuuuukt mkt till denna bebis kommer ut!!!! Men ack vad jag kommer sakna livet i magen...

Nä, nu ska jag fara och handla, är super hungrig! Imorrn blir det lunch på jobbet, måste ju kolla om kaoset jag drömde stämde ;), och sen blir det pyssel-planeringsdag hos mamma för min kommande baby-shower! =) Mamma har gjort världens grej till inbjudningskorten!! Hon är bäst!

Ha en bra måndag! =)

Milan-Lazio eller köttsoppa??

GRATTIS PAPPA OCH ROLLE PÅ FARS-DAG IDAG!!! Hoppas alla pappor får en underbar dag! =)

Igår for jag och Tomme till Jävre för fars-dags-middag. Kicki var på 50 årig-bröllopsfest och Jocke var hängig. Där var även Carola, Thomas, Wille och Kevin och lite senare kom även Ronny och Anna. Väldigt trevligt som vanligt! =) Det bjöds på super god fläskfilé med ananas och fetaost-potatis med sallad. Efterrätt blev chokladmousse...mums!! Tusen tack för en super trevlig kväll! =)

Idag vaknade jag upp och det är alldeles vitt ute, grymt vackert! =)

Planerna idag vet jag inte riktigt, beror på hur Jocke mår. Mår han bra blir det köttsoppa i Källbomark och mår han sämre blir det inte mkt, men då får vi se:



Milan-Lazio..eller Tomme-Jocke! =) 15:00, kanal 9!

Veckan ser också rätt lugn ut, ska städa imorrn är det tänkt, tisdag ville cheferna att jag skulle komma och käka lunch med dom och onsdag är det barnmorskan och mammagrupps-träff. =) Sen är det inget planerat!

Veckans matschema
ser ut så här:

Måndag - Biffstroganoff med ris
Tisdag - Fiskpinnar med hemmagjort mos
Onsdag - Kyckling-tacos
Torsdag - Pastasallad med vitlöksbröd
Fredag - Hemmagjorda hamburgare
Lördag/söndag - ???

Nä, nu ska jag kolla upp hur min sambo mår! =) Ha en trevlig söndag!


Lördag!

Kolla in här!! Om våran mammagrupp! =)

Igår var jag på stan, köpte två otroligt sköna amnings-BH:ar från Shop Intim..att det kan vara skönt att ha på sig BH??;) Efter det träffade jag upp Madz och gick på stan ett tag, Robban joinade oss för fika, mkt trevligt!

Sen kom älsklingen hem, ganska hängig, så det blev pepparbiff med pommes (hans favvo) och en lugn kväll med film och godis. Vi såg:


Helt okej, inge speciell alls..

Jag fick även lite kort igår som jag framkallat från extrafilm.se och köpte en ram och satte in i sovrummet; vad tycks:


Fint va?=)

Idag är det fars-dags-middag i Jävre som gäller! Härligt!

Ha en underbar lördag mina vänner! =)


Fredag och helg!

Igår kväll fick jag en liten energi-kick och bakade lite, inge märkvärdigt men ack så gott:


Chokladmuffins och chokladbollar!! =) Mums!

Mamma sms:ade mig just att Rolle har fått åka tillbaka till lasarettet, hade visst svin-ont..hoppas dom tar ut stenarna nu..för höra mer sen!

Idag på schemat är det inte mkt..ska in till stan för att köpa vanlig BH och amnings-bh, och kanske en lunch på jobbet, får se vad som händer.

Ha en trevlig fredag!!


YES!!!

Champagne-firande blev det! =) Ett halvårs ro igen! Mamma strålade då hon kom ut! Rolle fick även han bra nyheter, han fick följa hem med oss, han hade inga smärtor! Så det var en riktigt bra dag!!

 

Storheden hann vi med en sväng, handlade mat och har köpt första julklappen..till Edith! =) Skriver inte vad då hon kanske läser detta! =)

 

Härliga dag, fortsätta fira ska jag och bara njuta! =)


Veckorna springer fram..

Har hunnit med frissan idag och mitt hår luktar så gott! =) Hatar att ta kort på mig själv så ni får tänka ett blont, lockigt får med mörkt underhår..där är jag! =)

Sen körde jag fooooort in till stan igen för en grymt trevlig träff med massa gravida brudar! PT hade fått nys om detta genom min blogg så dom var där och intervjuade och fotade oss, håll utkik! Vi ska försöka träffas varje vecka, grymt skoj! =)

Fick även ett samtal av mamma att Rolle var på akuten! Misstänkt njurstensanfall, så nu väntar jag vid telefonen om hur det går för honom...

Inför kvällen väntar föräldra-kurs..(om jag ids iväg..dålig tid: 16:30, mitt i maten..) och sen fotbollskväll hos brorsan och Kicki, Pelle och Robban skulle nog också dit! =)



18:30 Rubin Kazan - FC Barcelona
20:45 Lyon - Liverpool FC tror jag då, är ju många Champions League matcher..tror det kan bli den, eller Inter!

Torsdag redan imorrn och då ska jag följa mamma till Sunderbyn för resultat..och förhoppningsvis champagne-köp!!!

Ha en trevlig onsdag och jag återkommer om Rolle!

(Rolle fick åka ambulans till Sunderbyn, njurstenen var för stor för att han skulle åka hem. Får höra mer senare och imorrn ska ju jag och mamma dit så då tar vi förhoppningsvis hem honom. )

Shopping-dag med mamma och svärmor!!

Igår vart det pyssel-kväll hos Emma. Jag gjorde en ram och en teckning till Jocke =). Tina stickade, Madz, den galna, virkade och skrev upp allt hon gjorde, tror det blev tre papper!!Haha, hon är ju för rolig. Emma gjorde allt möjligt, mest hjälpte hon Madz...vilket tålamod Emma har alltså, kommer att bli en klockren morsa! =) Trevlig kväll, tack tjejer!



Då jag kom hem sov Jocke och jag kröp ner, gode pigg...började läsa Camilla Läckbergs Fyrvaktaren, kört! Jag var tvungen lägga ifrån mig boken annars hade jag nog aldrig somnat! Ska försöka spara den läääänge =). Och visste jag när jag skulle vakna imorse hade jag somna tidigare...kl 06 vaknade jag av super-mega-rave-party i magen och pågick nån timma, så pigg blev jag! Lill-skruttis tyckte nog det var dags att kliva upp! Så jag har varit vaken sen dess! =)

Idag har jag, mamma och svärmor varit på stan. Det började med att jag fick en present av mamma;dålig bild tyvärr..:


Ett jätte gulligt änglaspel med storken! =)

Sen drog vi vidare och röjde stan, åt lunch på Airbaillo, handlade på ICA och sen vidare på backen för dollarstore, kupan och barnens hus. Lite shopping vart det och bortskämd har jag blivit idag med presenter. Här är allt jag kom hem med:


Allt möjligt gott och blandat till skötväskan etc..


Ett svart och ett vitt amningslinne, fick tom ena av svärmor!!


Nya vinterdojjor, jätte sköna!! Från DIN SKO.


Dessa underbart söta Lindbergs-tossor fick jag av svärmor!!

Tusen tack för alla fina presenter!! Och tack för en jätte rolig dag! =) Ni är för snälla!!

Ikväll blir det inte många knop..ska vila och ta det lugnt! Imorrn blir det ju frissan, tjockis-träff, föräldrakurs och underklädesparty (inställt underklädesparty)! Men först hitta jag denna lista på mammas blogg och vart sugen =)

1. Hur gammal är du om fem år?
29 är jag då! =)

2. Vem var den senaste du träffade? Mamma och Svärmor!

3. Hur lång är du? Var länge sen jag mätte mig men ca 170-172 cm

4. Vilken var den senaste film du såg? Paranormal Activity..läskig som fan!!

5. Vem ringde du senast? Jocke

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Skickade till Jocke vilka fina grejer vi fått idag! =)

7. Vad är dagens planer? Har hunnit på stan och nu blir det vila..

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag använder båda funktionerna ofta!

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda sen länge

10. När såg du senast din mamma? För typ 30 minuter sen..

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du idag? Som sagt, 06:00 av lill-söt-bebisen! =)

13. Har du någon gång hittat en katt? Inte vad jag vet!

14. Vilken är din favoritplats? Oj...älskar balkongen i Almunecar...och Central Park i NY...Men soffan med mys-Jocke, godis och en film är aldrig fel! =)

15. Vilken plats föredrar du minst? Tror jag härmar mamma där: gynstolen!!Fy fan!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då bor vi i hus, två-tre barn, har rest mkt med ungarna och är lika lyckliga som nu! =)

17. Vad skrämde dig som barn? Har alltid varit sjukt mörk-rädd, och det blir bara värre!

18. Vem fick dig att skratta senast? Jag, mamma och svärmor har skrattat ganska mycket idag! =)

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Äger tyvärr inte en enda..

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär nån vecka till, sen blir det bärbar! =)

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan!

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två..

23. Har du någon gång spytt på fyllan? Tyvärr JA!!

24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? På sommaren är jag alltid barfota men på vintern är det sockar som gäller! Och gärna tjock-sockar!

25. Är du social? Absolut, men jag behöver min ensamtid också...

26. Vilken är din favoritglass? Daim-strut!

27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, resa, resa och resa! =)

28. Tycker du om kinamat? Jajemen!

29. Tycker du om kaffe? Inte sen jag vart gravid, förhoppningsvis kanske det kommer tillbaka! =)

30. Vad dricker du till frukost? Jag är dålig på frukost, men har vi så tar jag gärna ett juice-glas!

31. Sover du på någon särskild sida? Har svårt att sova både på rygg och mage, så jag sover alltid på nån av sidorna!

32. Kan du spela poker? Ja, men definitivt inget proffs :P

33. Tycker du om att mysa? Finns det nått bättre än det??

34. Är du en beroendemänniska? Näe, är ju lite godis-beroende, men inte värre än så =)

35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, Emmeli (föddes samma år och dag)

36. Vill du ha barn? Första på G!! ;)

37. Kan du några andra språk än svenska? Engelska som alla andra och lite spanska!

38. Har du någonsin åkt ambulans? Jag tror inte det..

39. Föredrar du havet eller en pool? Om det är tillräckligt varmt så havet annars poolen! =)

40. Vad spenderar du helst pengar på? Oj, saker till kommande skruttis, god mat, gärna kläder/skor och saker till lägenheten!

41. Äger du dyra smycken? Njae, beror på vad man ser som dyrt!

42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En mandarin

43. Vem är den roligaste människan du känner? Oj..Jocke får mig alltid att skratta sen är Madz helt galen ibland! =)

44. Välj ett ärr på din kropp? På mitt finger, dagen före ny-öppningen av Röda Lyktan, stressigt som fan, jag ska göra grillade panini och brödet är fruset. Tar kniven och tar i för hårt...tre stygn! Fick inte jobba på invigningen..:P

45. Vad har du för ringsignal?
Morden i Midsomer !

46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
Jo, mamma har sparat mycket.

47. Flirtar du mycket? Med Jocke; varje dag! =)

48. Vart togs din profilbild för din blogg? På midsommar för några år sedan, Kicki är fotograf!

49. Kan du byta olja på bilen?
Kolla och fylla upp kan jag, men inte byta!

50. Har du fått fortkörningsböter?
Nope! Borde dock ha fått det tycker man nästan...

51. Vilken var den senaste bok du läste?
Håller på med Fyrvaktaren av Camilla Läckberg!

52. Läser du dagstidningen? På jobbet läser jag alltid Piteå-Tidningen, men nu blir det lite på nätet men mest Aftonbladet.se

53. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope

54. Dansar du i bilen?
Är livsfarlig, både dansar och sjunger högt och falskt!

55. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
RIX eller P3

56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Handlings-listan!

57. När var du i kyrkan senast? Hm..kommer inte ihåg...

58. Vad ska du göra nu? Vila..

Om du ids, kopiera och fyll i den själv, skriva gärna till mig då, så kommer jag och kikar! =)

Ha en underbar tisdag!

Ultraljudet

Har precis kommit hem från ultraljudet och allt var kanon! =) Moderkakan är som den ska, bebisen ligger redan med huvudet neråt och att det är en "han" är VÄLDIGT säkert nu! ;) Han är ju så stor och man såg inte så bra nu som sist så det blev ingen bild, men vi hann se en profil på honom, super söt!!!! Sen vände han sig och ville inte visa sig nå mer! =) Underbart lycklig, japp det är jag det!!

Vi firade detta med att beställa en bärbar dator!! JIPPI! Snart åker denna ut och vi kan göra klart i barnrummet. Ungefär den 18/11 kommer denna till oss:

Kan inte mkt om datorer, men detta är tydligen en riktigt bra dator! Jocke ska ju kunna spela sina värsting-spel så då duger inte vad som helst! =)

 

Ska fortsätta fira denna underbara dag! Får man verkligen vara så här lycklig??=)


Helgen! =)

Fredag: började dagen med att baka kärleksmums till Jocke. Han älskar verkligen dom och äter bara sånt på helger så nu jäklar skulle han få det då han kom hem från jobbet =)



Träffade sen upp brorsan och Kicki för lunch på jobbet, Röda Lyktan. Sen kom Jocke dit efter bara halvdag på jobbet och vi drog en sväng på stan. Vi gick även på datorfixarna och kollade in en bärbar dator som vi kanske ska köpa, ska bara fundera lite först :). Sen lite shopping:


Trosor från HM och kalsonger från Salming till Jocke! =) Lyx-variant!


En super fin skjorta från Hanzens.

Sen vart det även ett besök hos Erika på Vejm för plockning/färgning av ögonbryn, blir så fint, som ett ansiktslyft! =)

På kvällen var det kalas hos Madz med mkt gott fika och gott sällskap =)

Lördag: halloween! Vaknade kring elva, skönt, och sen förflyttade vi oss till soffan i några timmar och såg CSI, sen vart det duschen för oss båda. Sen drog Jocke iväg till Byske för halloween-fest och jag hämtade upp Kicki för en skräckfilms-kväll fullproppad med pizza, godis och coca cola! =) Filmerna blev:


Gode så knäpp film! =)


Bättre och läskigare =)

Sen var även denna på TV, hann inte se klart hela för Jocke skulle ha hämtning:



En grymt härlig lördag-kväll och jag var så mätt då jag kom hem att jag trodde jag skulle spricka! =) Tusen tack, Kicki för världens bästa frossar-kväll!

Idag är det söndag och inga planer förutom allsvenskan: final med IFK Göteborg-AIK, har man en sambo som älskar all fotboll är det bara att hänga med! =) Brukar annars inte alls se allsvenskan.

Tänkte jag skulle komma ihåg denna också:

Veckans meny:
Måndag - Spaghetti och Köttfärssås
Tisdag - Kyckling-Wok i Tortillabröd
Onsdag - borta nästan hela dagen så vi får se..=)
Torsdag - Hemmagjorda Köttbullar med Makaroner
Fredag - Fläskfilé-pasta
Lördag - Middag i Jävre
Söndag - Tacos eller hemmagjord pizza =)

Dags för en magbild också tycker jag, så här ser jag ut nu:



Vi hade så kul åt magen för någon dag sen, han rörde sig hela tiden, hur länge som helst, det är ju för fasen som bio! =) Kan int sluta titta!

I veckan har jag faktiskt ganska mkt inplanerat, ska bli riktigt roligt!
Måndag - ultraljud
Tisdag - röja stan med mamma och svärmor
Onsdag - frissan kl 10, träff med massa tjockisar kl 12, föräldrakurs kl 16 och sen underklädesparty kl 18
Torsdag - blir det att följa mamma till Sunderbyn för resultat och förhoppningsvis champagne-köp!
Lördag - Fars-dags middag i Jävre såklart! =)

Denna träff med tjockisar: tydligen så kommer dom lägga ner att fixa mamma-grupper så en kompis Ida, som också är på smällen, tog tag i detta själv och fixade ihop några blivande mammor! =) Grymt kul, så nu har vi första träffen på onsdag.

Nu ni, går jag vidare till en lugn söndag med min sovande älskling! =)



RSS 2.0