Tung vecka

Har inte haft tid att blogga så mkt då min kära svärfar legat (och fortfarande är där) på sjukhus för diverse saker. Det är väldigt upp och ner och både jag och Jocke har varit hemma från jobbet. Min UNDERBARA mamma har ställt upp både natt och dag och tagit hand om Neo fast hon inte alltid orkar med. Helt otrolig!! Kan inte tacka dig nog, mamma!! <3

Sen har jag jobbat också, Summer Games! Fredagen rev jag av ett pass som heter BRUTALT! 06:30-24! Kan säga att där vid 10 blev jag snurrig, trött och allmänt knäpp så då kände jag att det var dags att varva ner, men det gick ändå bra och stannade till sista man gjorde jag! Roligt som fasen men tur det bara är en gång per år! ;))

Igår var jag ledig och då for vi och hämtade upp svärmor och drog till Skellefteå: först svärfar. Sen blev det pizza på Dallas, åka karusell på Stadsfesten och handla på ICA Maxi. Bra dag! Neo äääääälskade karusellen som var från Bilar och strålade av lycka. :))

I veckan är det jour på dagis och vi vill helst inte ha Neo där så återigen ställer min snälla mamma upp!! Sååå underbart!! :)))

Jobbar två veckor sen är det 4 veckors semester!! Nedräkningen har börjat!! :)))

Nu kommer lite bilder från allt möjligt; allt ifrån karusellåkning till våran fina rosenbuske:


Grattis!!!

Stort GRATTIS till min brorsa som idag fyller år!!!! :)))) 1 år till 30 och stor-party! ;))


Magen

Hemma efter en underbart god, som vanligt då, middag som mamma gjort! :))

Kom just på att jag knappt lagt upp någon magbild! Med Neo tog jag VARJE vecka, nu kommer hag knappt ihåg det! :P Så på begäran kommer min mage! Och nu är vi alltså i vecka 17:


Midsommar

Midsommar firade vi tyvärr på olika håll.. Jocke höll till i Åbyn hos Johan och Elin men eftersom det var barnfritt och vi inte var så sugna på barnvakt, eller hade någon :)), så delade vi på oss.
Jag for med Neo till Emmeli och Johan. Jätte-trevlig afton och efter sjukt mkt bus mellan Neo och Billy så for vi hem kring 21. Han däckade direkt och jag några filmtittande timmar senare.

Men nu efter två dagar borta, saknar vi pappan i huset. Strax hämtar vi hem honom och drar till Jävre för middag! :))

(Kolla in maffiabossen här nere som ligger och övervakar leken: :)))


Skuthamns-brud-träff

Igår var jag bjuden hos Marie, grannen som bor två hus bort. Hon och två till brudar hade planerat ihop en tjejträff med massa brudar som bor i Skuthamn. Grymt rolig kväll med många roliga historier och snack. Vi blev 16-17 stycken och alla hade med sig något gott. Och vi åt! Och åt! Väldigt gott!!

Det måste vi göra om, och då jag kan ta ett vinglas också! ;))

Idag jobbade jag och nu väntar vi på snälla Tina som ska skjutsa oss till Emma för middag med Jävre-brudarna. (Jocke är borta på fotboll hela dagen/kvällen/halva natten)

Och imorrn blir det midsommar-firande hos Emmeli och Johan i stan. Iallafall för mig och Neo, Jocke ska till Åbyn och fira med sina kompisar.

Lördag ska vi hem till Jävre tillsammans med nästan alla syskonen och äta gott.

Känner att det blir en grymt bra helg!!

Trevlig midsommar mina vänner! :)))


Mmm...glass!

Fått mig en present av mamma! Så nu jäklar ska här göras glass!! :)))
Tusen tack, mamma!! :))


Yeah!

Hittade en av min favorit-dip på ICA idag!! Nöjd brud! :)))))


Extra ledig tisdag!

Vi blev ju lediga idag då dagis haft planeringsdag. Inte blev jag ledsen för det, en extra dag med Neo tackar jag ALDRIG nej till. Bara det underbara att slöa på morgonen istället för upp, sminka sig, klä sig, välling, klä Neo, iväg, lämna på dagis och jobbet. Vi går alltid upp med täckena och myser framför tv:n minst en timma innan vi gör något vettigt. Ibland mkt längre. Såååå skönt!
 
Är fortfarande VÄLDIGT trött och skulle lätt kunna sova 20 timmar varje dag. Men ibland får jag il och gör saker, helst väldigt snabbt och sen däckar jag i soffan. Men illamåendet har gått över nästan helt så jag njuter. Har inte spytt på två veckor nu. På torsdag går vi in i vecka 16 och 10 juli är det dags för ultraljud. Längtar!!
 
Idag kom mamma förbi och vi fick bjuda henne på våfflor. Annars har vi mest myst hela dagen, rullat köttbullar, bakat och gått på en promenad för att hitta massa ren-bajs tydligen. :))
En riktigt bra och ledig dag!
 
 
 
Har verkligen nedräkning till semestern nu! Men det känns såå långt bort. 5 jäkla veckor.. Men sen ska jag njuta!! Oj vad jag ska njuta!!
Lycksele är bokat redan första helgen på min semester. Ska bli ruggigt kul. Nästan samma gäng som förra året men iår följer även Tina och Jocke med.
(Bild från förra året)
 
 
Nä, ska se lite fotboll nu!! :))
 
 
Jobb ons, tors och fre sen är det helg! :))

Träd

Detta vackra träd står på våran gård:
(Är så sjukt lyxigt att ha en egen gård..har nog inte smält det än :P)


Puh

ÄNTLIGEN är examens-veckan över!! :))

Visst är det kul med massor att göra men det är jäkligt jobbigt också!

Sommaren och Summer-Games kommer ju också men det är som en annan stress.. Då är det inte lika mkt beställningar utan då får man bara ta hand om sjukt mkt kunder och det är ju det bästa! :)))

Fredag tog ju Rasmus studenten och då var vi där på student-buffé. Väldigt gott och trevligt. Neo däckade i bilen på vägen hem och typ jag också! :P

Igår efter jobbet vart jag helt slut.. Började grina och höll på att somna samtidigt. Så Jocke fixade maten, tog en snack med mig och tog hand om mig hela kvällen och det var så underbart! Precis vad jag behövde. Nu är ny energi laddad och idag blir en chillar-dag med grillning och mys med grabbarna. Jobb imorrn igen! :)

Måste ju också få visa att min SNYGGA sommar-väska har kommit! Och jag är sååååååå nöjd!! :)))


Studenten!

14 smörgåstårtor gjorda, 6 stycken i onsdags och två ska göras imorrn. Nu är det bara själva examens-studentdagen och lördagen kvar, sen ska jag viiiiiiiila ut efter denna vecka. Visserligen jobbar jag hela nästa vecka men det känns inte alls lika jobbigt.

Idag ska jag ska stå i glassen så det lär bli fullt ös medvetslös! :))) Hoppas på en bra försäljning! :))

Nu kör vi!


Blöjfri! :))

Måste ju bara berätta att vi äntligen kommit till helt blöjfria dagar med Neo. Han har varit duktig länge men på dagis har han velat ha blöja så vi har låtit han göra precis som han vill. Vill att han ska vara trygg. Men nu har han inte velat ha blöja överhuvudtaget och han har varit sååååå duktig. Tom bajsa (som tidigare varit fruktansvärt) går bra. Helst på potta, toa funkar men är fortfarande läskigt. Jätte-duktig! :)))

Så nu har han bara blöja på natten, ska testa det också snart men vi stressar verkligen inte. Det kommer det också! :))

Lillen blir stor! <3


Examen-veckan är här!

Haft en skön ledig dag med gräsklippning på schemat! Tog sin lilla tid då Neo var med. Han var otroligt snäll och duktig och följde med mig överallt...måste ha tyckt det var grymt tråkigt men gjorde det ändå! :)) Men som sagt med alla hans frågor och funderingar tog det sin tid! "Mamma, jag är törstig!" Mamma, jag måste bajsa!!" "Mamma, går det bra?" "Mamma, går det bra nu?" :))) Blev mååååånga pauser men efter fyra (!?) timmar var gräsmattan klippt! :))

Men nu börjar en ganska jobbig vecka.. Examen, studenten och sjukt många beställningar står på schemat heeeeeeela veckan! Så det blir nog bara jobba, äta och sova som gäller! :))

Så nu kör vi!


Lördags-mys

Igår hade jag och lilleman en mysig hemma-dag. Jocke var på fotboll i Umeå hela dagen och Neo var så pass förkyld att vi inte ville smitta ner någon. Blev bad i poolen en liten stund, studsmatta-hoppning, solning, hälsade på grannarna som var ute en sväng, åt alla måltider ute, sov i soffan, dammsög, skurade, åt lördagsgodis och såg film. Det var våran underbara dag! :))

Skulle klippa gräset med bensinen tog slut och idag regnar det så det får bli imorrn! :)


Helg

Haft en underbar dag!
Fick först mig en ring från röjar-rean, kostat 1565 kr, kostade 200 igår!! :))) Karina köpte en annan till sig själv och tyckte det var så billigt så jag fick min ring av henne!!! Helt galet! :)) Snälla, underbara chef! :)))

Sen grillade vi hemmagjorda hamburgare, badade i poolen och bara chillade hemma. Enormt skön fredag-kväll! :))

Men idag är Neo jätte-jätte-förkyld.. Vaknade i natt, hostade som en dåre och spydde slem så vi får se vad vi hittar på idag..

Trevlig helg på er!


RSS 2.0