Ny kärlek!

Har en ny kärlek på gång! Fått beställa en sjukt snygg Guess-väska, skulle inte köpa något då vi ska spara pengar men min UNDERBARA sambo övertalade mig så nu är den på väg! :))))))))) LOVE IT!!


May. 29, 2013

Har just kommit hem efter Neos vårfest på dagis. Så underbart att få vara med!! Först picknick i gräset, sen fick vi se Neo sjunga med sin klass..eller sjunga och sjunga.. Men han stod då där! :)) Sen busade han sig tok-svettig med bästisen Melvin och efter bad hemma däckade han gode fort! :)

Underbar dag! :))


Puh!

Mkt på jobbet just nu: beställningar hela tiden, folk hela tiden, glass-försäljning till tusen och då man har rast/lunch ringer det folk så man får som aldrig pausa.. Jobbigt men jävligt roligt!!!! :)))

Önskar bara att jag kan jobba för dagen och inte stressa fram två veckor och förbereda i huvudet allt som ska göras.. Det är nackdelen med att vara perfektionist och kontrollfreak.. :P

Idag var det ENORMT mkt folk och dagen bara rusade förbi men som sagt, vi hade jätte-kul! :)) Hann med en Italiensk buffé och massa smörgåstårtor.

På min rast hann jag tom shoppa lite nya kläder. Vera är en helt suverän butik, framförallt för att Gunnevi (butikschefen) är jävlat bäst!! :))

Ikväll myser jag och Neo med film och godis då pappan är på firmafest! Och imorrn blir det smörgåstårta i Jävre. :))

https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51a0cda39606ee79d4495223.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51a0cda39606ee79d4495223.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51a0cda89606ee79f71cfaae.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51a0cda89606ee79f71cfaae.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51a0cdb29606ee79f71cfaaf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51a0cdb29606ee79f71cfaaf.jpg" class="image">


Tisdag

Blev en tripp till stan idag med Neo och mamma. Ny postlåda, vattenslang och ny gräsklippare blev det idag! :)

Sen hängde vi ute lite och fikade i solen.

Efter middagen testade vi gräsklipparen och shit vad kul det var! :)) Blev lite mer än jag tänkt! Hoppas jag tycker det är kul läääääänge! ;))

Testade även vattenspridaren och den älskade lilleman direkt! :)

Långprommis med lite styrketräning fick avsluta en underbar dag! :))


Måndag

Insåg efter denna helg att jag antingen slarvat bort Neos sommarkläder eller är för blind för att hitta dom. Så idag på lunchen gick jag på Kappahl och köpte shorts så han klarar sig! :)) Oj vad mkt fint det finns.. Skulle gärna köpa hur mkt som helst! :))

Hann även en sväng på Apoteket då Neo fått lite soleksem och är allmänt torr så där blev det: hudkräm, miniderm, hydrokortison, parfymfritt badskum, duschcreme och tvål!

Och sen hann jag även förbi en affär där det inhandlades en morsdags-present till mamma! ;))

Nä, nu blir det middag; var så sugen på kall makaronisallad med kassler och sparris och så blev det! :)


Njuter...

Söndagen är också HELT UNDERBAR!!! :))))


May. 19, 2013

Vilken helg!
Fredag gick vi ut direkt vi kom hem, solade, hoppade studsmatta och bara njöt av värmen. Några grannar kom förbi och surrade länge så Neo kom i säng först vid 20 och sov till 8 dagen efter. :))

Lördag var det också kanon-väder så efter vi skjutsat Jocke till fotbollen så var jag och Neo ute heeeela dagen igen.
Sen blev det VÄLDIGT god mat hos mormor och morfar. Orkade knappt nå godis på kvällen! :P

Idag verkar det också var helt underbart så vi lär vara ute hela dagen igen! :))


Helgen som var!

Lördagen började med jobb! Sen följde Neo med sin farmor och farfar hem till Källbomark och sov där till söndag. Vi for till Tomme och Kicki för att fira Kickis födelsedag. Grymt rolig kväll som slutade med krogen för Jocke och hemgång för mig då jag höll på somna ståendes och mådde sådär: spydde sen i bilen :P Men kul hade jag ändå!! :))))

Somnade på två sekunder och sov ut söndagen. Väldigt skönt! :)

Sen drog vi till Källbomark där det bjöds på suverän lax med pressad potatis, tunnbröd och grönsaker. Till efterrätt fick vi en jätte smarrig äppelpaj med vaniljvisp. Var så mätt hela kvällen!! :)))

Efter en tripp till Åbyn, där Neo fick busa med Sigge, drog vi hem och hade myskväll.

Frågan är nu vars fan man ska hyra alla filmer!!? Eller köpa stans bästa lösgodis?? Hemmakväll har ju alltså gått i konkurs.. Fy så jäkla trist.. Vi är trogna kunder som verkligen kommer sakna dom..

Nä, nu ska jag gå och titta till ugnen; fick för mig att göra sommarkaka och så blev det! :))


GRATTIS!!!

STORT GRAAAAAAATTIIIIIIS världens bästa Kicki!!! :))))


V.11

Har gått och blivit riktigt förkyld.. Tappat rösten, ont i halsen, snorar och har ett moln ovanför huvudet hela tiden.. Plus graviditetesillamående! Tycker lite synd om mig själv just nu! :P Är nu i v.11 så bara en vecka kvar av dom "sköra" veckorna!! :))

Mamma skötte ju Neo medan jag var hos barnmorskan. Allt gick bra förutom urinprovet som visade lite allt möjligt så nytt prov ska jag lämna in imorrn. Hon såg även på urinprovet (!?) att jag mådde riktigt dåligt och frågade då om jag spyr mkt.. Så sant så..

Men annars har vi haft underbara lediga dagar med massa bus, mys och framförallt utelekar. :))
Och idag är vi lediga alla tre fast det blir inte många knop för mig då jag helst skulle vilja sova heeeeela tiden.. :P

Här nere på bilden ser ni att det redan syns på mig. Vänstra bilden är i v.3 och den till höger är i v.10:


Bullar

Vet inte vars jag fick kraften igår men jag bestämde mig för att baka bullar. Var så sugen men det var verkligen ingen lek. Blev tok-trött mitt i allt och mådde illa så direkt efter jag fått avnjuta min bulle så spyr jag upp den! :P

Men goda blev dom! :))

Och idag kommer mamma hit och passar Neo medan jag far till barnmorskan och sen kommer mormor och morfar hit då dom inte sett vårat hus än! :))

Blir en bra dag tror jag!


V.10

Mådde riktigt bra några dagar, hann tänka att det kanske vänder men icke! Idag har jag spytt 5 ggr.. Fy fan! Man blir så matt och trött.. Tack och lov ringde underbara mamma och bjöd oss på grillat idag så vi har spenderat eftermiddagen i Jävre. :))

Nu jobbar jag bara måndag sen är jag ledig några dagar.. Jag är extremt trött på jobbet att det är helt underbart att få vara ledig. Bara göra middag hemma är jobbigt så ni kan ju tänka hur slut jag är efter ett arbetspass..

Men det vänder väl snart!! :)))

Och min mage putar tamigfan! Jag är nu i vecka 10 och det syns!! Helt galet! :))

Annars då.. Jocke har satt upp våran studsmatta och vi fick en VÄLDIGT lycklig kille!! På bilderna från helgen här nere syns han studsandes i sin nya tröja som min chef, Karina, gjort till honom. Hur fin som helst!!! :))

Ska fortsätta njuta i Jävre nu denna söndag! Ha det gott! :))


Valborgs!

Igår kom mamma, Rolle, Christer, Anneli, Tomme, Kicki och Dolph hit. Alla hade med sig det dom skulle grilla och så fixade vi strips, sallad, snittar, bea och grönpepparsås. Mamma hade gjorde tabboleh och chokladmoussetårta som vi åt till efterrätt tillsammans med fruktsallad, grädde och glass.

Hade även massa korv och snacks men vi var så mätta så vi hann aldrig. :))

Och idag har vi ÄNTLIGEN fått träffa mormor och morfar som kommit hem från Spanien. Väldigt roligt!! :)))

Har även hunnit med att spela fotboll ute på VÅRAN gård idag! ;))

På en av bilderna här nere syns våra nya utemöbler men inga dynor än så jag återkommer med bättre bild sen! :))

Känns som söndag men imorrn är det torsdag och tjejkväll att förbereda för! Med andra ord fullt ös medvetslös! :))

https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51813b2f9606ee317fa734d6.jpg" class="image">


RSS 2.0