Grattis alla mammor!

Idag är det mors-dag och grattis till alla er! Nästa år är jag också med =)

Igår var det ju som sagt firma-fest med Röda Lyktan och så jäkla kul det var! Ulla & Karina hade gjort svin-god mat: grillad fläskfilé med potatisgratäng och sallad, till efterrätt blev det glass och jordgubbar. Snacks under kvällen och vin, öl och cider till hela gänget och cola till mig =) Vi lekte super roliga lekar som jag inte hann ta kort på, men oj oj, dom åker nog upp på Kickis blogg =) Jag tog bara några kort i början innan jag glömde bort kameran: (ps/sista gången jag kan ha den klänningen, börjar få lite mage nu...=)









Som sagt, håll utkik på kickis blogg efter roligare, bättre bilder =)

Jag är som vanligt uppe före fan och ska äta lite frukost och ta hand om min Jocke som är lite bakis från gårdagens lag-fest ;) Sa jag att jag mår toppen =) Om nån timme drar jag till min mamma och firar henne i solen med bikinin och sen vidare till mormor och morfar för mer firande! Ha en underbar söndag och ut i solen!!


Kraaaaam!


Firma-fest!!

Idag är det lördag, och dags för firma-fest..eller avskeds-fest för Fanni. En grymt duktig brud som vi kommer att sakna massor!!

                                          Fanni in action på Röda Lyktan

Vi ska vara hos Karina, ena chefen, på Hattudden, på deras stuga. Blir mat, fest och lekar. Hoppas på en trevlig kväll! Är grymt taggad!! Senare ikväll ska jag hämta Jocke i Kalamark, han ska på lag-fest i nån stuga där =)

Imorrn är det mors-dag och hoppas på grymt bra väder så man kan bli lite brunare!

Ha en trevlig lördag!

Kraaaaam!!

Imorrn är det äntligen helg!!!

Oj vad jag längtar till helgen! Ska bli skönt att få vara ledig några dagar..och har ni sett vädret??? Varmt, varmt, varmt, varmt och varmt! Jag hoppas väder-gubbarna har rätt.

Idag hade Jocke träning kl 18 och han kommer hem från jobbet 17:30, så middagen blev som inte. Och jag är inget för att laga middag då bara jag själv äter så det blev:

  

Standard då man är själv =)

Alla fotbolls-intresserade har väl koll att Barca vann igår =) Tack och lov! Ingen direkt spännande match, dom hade som vinsten i handen hela tiden. God mat fick jag också, tomme och kicki bjöd på tacos och glass, jag var ruggigt mätt hela kvällen. Tusen tack!!

Imorrn är det som sagt fredag och kl 16 startar min tre-dagars helg! Hoppas ni får en underbar helg med fint väder!

Kraaaaaaam!

FINAL-DAGS!!!


Nu är det äntligen dags för finalen i Champions League, jag drar som sagt till tomme och kicki för middag först och fotboll sen! Heja med mig!!

Tisdag idag!

Tisdag idag och jag räknar redan ner till helgen! =) På lördag har vi firma-fest med Röda Lyktan och det ska bli riktigt roligt, vi brudar brukar ha skoj på dessa fester! Och nu håller Sanna och Fanni i lite lekar, det blir guld! Jag ska fixa en tipsrunda, får se hur den blir!

Sen på söndag är det Mors-dag och det firas hos mormor och morfar i Jävre med släkten och god mat! =) Tycker att jag borde på en förtids-morsdags-present (blink-blink, Jocke ;)

Måndag ska jag till min barnmorska och kolla alla värden etc...blir spännande =)

Så ni förstår varför jag längtar till helgen..fullspäckad helg+måndag med roligheter!!

Idag har jag jobbat som vanligt och sitter nu och väntar på att jocke ska komma hem. Idag ska vi lyxa oss med att gå på Golden Dragon och käka! Jag kände för att göra nått mysigt med min underbara karl så nu ska jag bjuda han på det! Inte så vanligt en tisdags-kväll, men vafan, det är vi värda, tycker jag! =)

Imorrn smäller det:

VS
Manchester United mot Barcelona i Champions League final! Sändningen börjar kl 20:00 och detta ska jag se (med lite ostkrokar kanske) hos min bror och hans kicki =) Missa inte det!

Ha en underbar tisdag! Det ska jag! =) Kram på er!

Sagan om Paolo Maldini!

« Om jag som barn fått skriva en historia, den vackraste historia jag kan föreställa mig, så skulle jag ha skrivit den såsom den faktiskt utspelar sig. » Paolo Maldini


Idag spelade denna man sin sista hemma-match, i Tommes(brorsan) absoluta favorit lag: Milan, Paolo Maldini. När Jocke berättade om denna man för några år sedan har jag som alltid varit imponerad av denna fotbollsspelare. Han avlutar sin Milan-karriär med 901(!!!!) Milan-matcher och 26 troféer. Maldini har spelat 646 matcher i Serie A, 139 matcher i Europacupen/CL, 22 matcher i Uefacupen, 72 matcher i Coppa Italia och 21 matcher i diverse turneringar som den europeiska Supercupen, den italienska Supercupen, klubblags-VM etc. Har spelat i Milan sen 1985, hela mitt liv! Hoppas ni inte missade matchen, man fick nästan en tår i ögat av att se, i början av matchen, hur denna man var så älskad och omtyckt.

Sista lördagen innan semestern!!

Nu har jag jobbat klart den sista lördagen innan semestern...Nej, jag har inte semester än, men nästa lördag som jag skulle ha jobbat är röd (nationaldagen) och veckan därpå åker jag, Kicki, Madde, Jotta och Kattan till SPANIEN!!!



Sen då jag kommer hem väntar en 4 veckors semester =) Oj så jäkla härligt!! Den behöver jag!

Igår vart det inte så mkt gjort...vi hade kaos på jobbet, hur mkt folk som helst, så jag var ganska slut då jag kom hem. Vi lagade spaghetti och köttfärssås och for sen iväg och tittade då en massa polare spelade öl-brännboll! Det var rätt kul att se! =) Ölen gör dom inte proffs precis ;)

Idag har det också varit jobb, men inte lika mkt som igår, det var skönt! Och nu är jag ledig imorrn =)

Vi ska snart dra iväg mot Källbomark och käka middag. Sen kanske det blir att titta förbi Madde som tydligen har fest. Konstigt, jag trodde jag skulle sakna fest och alkohol mer, men inte för fem öre!! Är ju för världens bästa anledning så det är hur lätt som helst! Det enda kanske vore en kall öl till riktigt gott grillat, eller utomlands, men då sa min kära mamma: "Det finns ju alkoholfri öl". Inte illa, det måste man ju nästan unna sig...ialla fall i Spanien! Men festandet får vänta...lääänge...och utan problem! =) Tur man inte måste sluta med ostkrokar...det kunde sluta illa...rehab..oj oj oj...

Ha en underbar lördag! Kram på er!!

Sol, grillat och film!

Ytterliggare en underbar dag! Började med att jag inte alls sov ut särskilt länge, vaknade pissnödig som fan vid halv tio och sen kunde jag inte somna om =), men det är ju senare än halv sex ialla fall! Sen följde jag med Jocke och Johan till Jävre, som skulle träna fotboll, men jag for till mamma med bikinin igen =) Och idag är mer en kräfta än någonsin!!! Skyddade mig lite bättre idag men blev ändå röd!

Sen for jag, Jocke, Tomme och Kicki på ICA och köpte flintastek, potatisgratäng, bearnaisesås och en massa snacks och godis, för en mys-kväll. God mat som fan och sen såg vi en jätte bra film: Taken.



Grymt bra film och han var riktigt cool också, Liam Neeson!! Tack Tomme och Kicki för en underbart skön kväll! Jag är mätt och belåten! =)

Nu ska jag mysa lite mer med Jocke innan läggdags, upp 05:30 imorrn för jobb!

Kraaaaaam!

Sova imorrn!!!

Oj, vad jag ska sova imorrn=) Ska sova ut länge, länge, länge...

Har precis kommit hem från en grymt härlig middag på Tre Kronor med Emma. Var ett tag sen jag träffade henne och vi hade VÄLDIGT mkt att prata om. Vi kom strax efter fem och upptäckte, ganska snart, att dom höll på att stänga...då hade klockan blivit åtta!!!! Helt crazy! Men tiden går fort då man har roligt! =)

Är som sagt ledig imorrn och det ska bli riktigt skönt. Har inte bestämt vad min lediga dag ska bestå av, utan det får vädret avgöra.

Jag mår lite bättre idag, mådde kasst imorse igen men nu är det som vanligt, fast jätte trött...

Jocke har sin kompis Johan här på besök som ska stanna till imorrn, så det blir nog NHL-spelande ikväll kan jag tänka mig=)

Hoppas ni får en trevlig kväll!! Kram på er!!

Världens bästa städmonster

Jag har världens bästa kille!! Jag kommer hem, efter 18 nångång, från jobbet till en helt nystädad lägenhet och mat i köket!! För mig var det så otroligt skönt och underbart att komma hem till. Har mått...ja...skit ,helt enkelt, hela dagen, spydde som en gris imorse och sen iväg på jobbet, mör som bara den! Sen har jag mått illa hela dagen och lett mot kunder ändå =) Jag gömde mig i disken nästan hela dagen och det var jätte skönt! =) Men att få komma hem till världens underbaraste sambo är inte helt fel..och jag fick parisare!!!! Min favvo!!! Mums, mums...fick i mig en hel del trots mitt illamående!


Tack älsklingen min!!

Nu ska jag fortsätta min vilande och kämpa, för imorrn är en ny dag i graviditetens tecken ;) Kram på er!!




Måndag


Idag har varit en underbart skön dag..sov till halv elva, tog bikinin och for till mamma i Jävre. Vi var även ner och hälsade på mormor och morfar, fick fika och satt i solen en stund till. Sen for jag och hämtade Jocke från jobbet i Byske och vi drog iväg och handlade middag(fiskpinnar) och sen har jag haft mitt aerobics-pass på Korpen!

Solade bara ryggen idag så nu börjar det se bra ut =) Fast är fortfarande kräfta nr.1 i ansiktet och magen =)

Annars då...har faktiskt mått lite illa lite då och då nu...kanske startar nu. Är även ganska trött hela tiden, mer än vanligt!

Nu ska jag ta och käka nå kvällsfika! Hoppas ni får en underbar "kort-vecka", själv är jag ledig torsdag, men jobbar fre-lör..!

Kram på er!!

GRATTIS KATTAN & PELLE!!

Grattis Kattan & Pelle till förlovningen!!!
Ha en fortsatt fin resa i Bulgarien och mys på!!


Helgen

Fredag: Tacos-mys som vanligt och bio (Änglar&Demoner) på kvällen. Bion var inte riktigt som jag väntat mig, jag har bara läst första boken och hade ingen aning om vad den andra handlade om och efter att ha sett först trailern hade jag ganska höga förväntningar. Men missförstå inte, det var en grymt bra film, men hade väl lite för höga förväntningar som vanligt!

Lördag: Sov ut jäkligt länge, väldigt olikt mig att sova till nästan halv ett, och då fick jag tvinga mig upp! Sen for vi iväg, tidigt, till fotbollen (PIF-damerna) på LF Arena. Jag kan säga: tur det var underbart väder, vi fick faktiskt färg båda två, för matchen var den tråkigaste jag sett på länge. Jag tycker verkligen synd om tjejerna att dom aldrig får göra mål. Förlorade med 0-2 mot Sunnanå.

På kvällen drog vi iväg till Tomme & Kicki för Kickis födelsedagsfest. Var en mycket trevlig kväll med mycket surr! Jag satt med min bonaqua medans nästan alla drack och jag hade nog lika kul som alla andra =) Vi har ett riktigt härligt kompis-gäng och med Tomme & Kicki som värdar kan det inte bli så mkt bättre =) Här har vi lite bilder från kvällen:

                                                                                                                                     
(Vi ska alltid flumma oss med Charlie´s Angels, denna gång med hjälp av Tomme. Ser dock ut som att Kicki ska sluka min fot hel, haha..)


(Klassiska-Cissi-bild, fast nu utan Lapin Kulta för ett tag framöver =) )

          
                              

           
                                                                              

           
                                                                    

                         

Jag ska avsluta med en klassisk Öhmans bild..yo yo yo:

                                                                                                  

Och nej, jag har inte druckit en droppe ;) ;)

Grymt kul kväll som ni ser!

Idag, söndag, har solen varit framme hela dagen och jag stack till Jävre! Jag har fått massor färg, min mage är super-duper röd och jag bara njuter...har haft VÄLDIGT svårt att kunna få färg i mina dagar, men sen jag brände mig i Spanien förra året så har det gått väldigt lätt! Det är skit-kul!!! Kanske drar ner imorrn igen på min lediga måndag, men vi får se =)

Har nyss varit på Tre Kronor med brorsan och Kicki och käkat, jag tog pizza Monaco, grymt gott! Tack för att ni ringde, det var skönt att slippa laga mat en fin dag som denna.

Nu ska jag köra Jocke till samling inför match och sen blir det film och kanske lite ostkrokar!

Kram på er!!

Sooooool!

Söndags-solen lockar så jag sticker till Jävre! Uppdaterar mer ikväll om helgen!=) Kram kram!

Helg!!

Äntligen fredag!!! Så skönt, jag är ledig lör, sön och mån...blir bio ikväll, födelsedags-fest hos Kicki imorrn och sön-mån kanske jag drar till Jävre om solen är kvar. Blir mer inlägg under helgen, ha en super trevlig helg! Kraaaam!

                                                                                                                                                        

PS/ Förresten, fick en jätte fin sitt-vagn av Peter Hansson idag, håller på att bygga ihop den nu =) Tusen tusen tusen tusen tusen tack!! Vi har det bra vi =)

Jobb och träning

Onsdag idag och denna dag har varit otroligt seg. Sisådär med folk på stan och då går genast dagen långsammare...efter jobbet for jag hem och käkade middag, sen iväg på Korpen för Casall-visning och styrkemix-pass på en timma! Casall-visningarna är livsfarliga, jag handlar alltid för mycket. Nu lyckades jag ändå hålla mig hyfsat =) Eftersom kläderna kommer i augusti och man betalar då så känns det inte så farligt att shoppa lös =) Smällen kommer sen! Jag handlade:

1. Världens skönaste mjukis-dress i grått..det var den snyggaste och skönaste dress jag provat =)
2. En tröj-jacka, lite pösigare i svart
3. Sport-BH i rosa
4. Sport-BH i rött

Se, det var ju inte så mkt! Vad duktig jag är =) Jag har ju faktiskt 50% rabatt genom korpen!

Vad som gäller styrkemix-passet tror jag att jag håller på att bli knäpp..jag törs inte ta ut mig ordentligt, för att jag har fått för mig att min träning kan skada lillbebisen...Då jag ligger på mage och gör rygg-övningar får jag jätte ångest..usch.. jag brukar svettas som en gris efter ett pass men nu var jag bara lite svettig =) Sen var jag även väldigt trött idag, vet inte om det har med graviditeten att göra, men det känns som om jag orkar lite mindre övningar nu..Nån som känner igen sig eller är jag bara knäpp?

Annars då..måste bara få skryta över min sambos arm alltså, tatueringen är så jäkla snygg!!!!!!!!!!!!! Klockrent!!

Nä, nu ska jag gå och käka lite kvällsmat och se lite tv. Ha en fin kväll! Kraaaam!

Tisdag

Har precis kommit hem från Jävre, efter en grymt god middag och efterrätt vart det tatuering. Inte för mig den här gången, utan Jocke. En text på sidan av armen och så jävulst snygg den blev. Rolle har blivit grymt duktig, Jocke är jätte nöjd! Jag blir alltid så sugen på att tatuera mig igen då någon tatuerar sig, men nu blir det att vänta ett tag =) Här har ni den:

                                                                                                

Tusen tack Rolle för den fina konsten på Jockes arm och tusen tack mamma för den grymma maten, jag är fortfarande mätt!!

Nu blir det mys och film med lite popcorn kanske...=)

Ha en fortsatt trevlig tisdags-kväll! Kram på er!!

Måndag

Tack för alla snälla kommentarer, jag blir så glad..har kommit på mig själv, säkert tusen ggr, idag med att bara stå och le =)

Idag är det som sagt måndag och grattis såklart till Kicki igen =). Jobbat till halv tre ungefär, städat hela lägenheten, tvättat, hunnit på stan en snabbis, ätit och haft pass på Korpen. (Sorry Carola och Kicki att jag inte hann komma på fotograferingen...har haft fullt upp! Hoppas det gick bra ändå =)

Det blev, en av min och Jockes favoriter, pastasallad med kyckling, pain-riche, rhode island och loka passionsfrukt idag. Mums-fillibabba!!



Jag har gjort ett inköp idag som vi har tänkt köpa i flera års tid som blev gjort idag. Korgar att ha under tv-bänken att stoppa filmer i. Jag blev grymt nöjd och nu har vi bara boxarna framme...resten av våra filmer är nu gömda!





Måste även visa en bild på våran underbara soffa som jag aldrig kommer att göra mig av med =) Skönaste, snyggaste jag vet!! ;)



Nu ska jag lägga mig i den, äta lite mackor och morötter, bara slöa! Ha en trevlig kväll!Kraaam!

Ps/ Grattis till Pelle om polisskolan och trevlig resa till er (Kattan&Pelle) =)

Lycka

                                                                                                                                                                  

Nu kan jag äntligen dela med våran lycka...jag och jocke ska ha barn och är lyckligare än någonsin! =) Är just i början så allt är som nytt och väldigt overkligt....men underbart! Så sorry brudar, det blir ingen alkohol för mig i Spanien men fira ska vi ändå!!

Ni kommer verkligen att få följa detta från början och det blir det mest spännande resan för mig och Jocke någonsin =)

GRATTIS KICKI!!!!




Grattis i förskott vännen! =) Hoppas du får en underbar födelsedag och många presenter! (Fyller egentligen måndag 11:e men då kommer jag lägga in så sent...jobbar och pass! )

Lördag

Har precis kommit hem från jobbet och är gode slut! Varit riktigt mycket folk idag med tanke på det vackra vädret =P. Alltid kul att jobba lördagar faktiskt, mycket att göra hela dagen och man träffar mycket folk!

Filmen igår var jätte bra! Russel Crowe gör mig aldrig besviken, han är ruskigt bra alltså!! Ben Affleck, som jag egentligen tycker borde vara bakom kameran istället för framför, var också riktigt bra. Se den gott folk!

Idag ska vi bara ta det lugnt...käka ostkrokar och se Robinson, kanske även en film =)

Imorrn blir det snabb-fika hos Tomme och Kicki (Kicki fyller år på måndag), sen ska svärföräldrarna komma på middag och sen är det seriepremiär för Jocke i Munksund. Div 5 kl 20.00 på LF-Arena mot Norrfjärden!

                                                                                                                                                                  
Kom och hjälp mig heja!!=)

Ha en super härlig lördag, kraaam!        

Fredag idag!

                                                                                                                                            


            
Ikväll blir det bio...har lite höga förväntningar på denna film eftersom Russel Crowe är med =) Är en av mina favorit-skådisar så.. Lovar att berätta sen vad vi tyckte! Men först blir det tacos och mys! Ha en trevlig helg! Kram!

Idag skålar vi....

                                                                                                                                            
för mamma som fick bra resultat på skellettscinten!!!!!Jippi!! Idag är Mammas dag!! =)

Har precis kommit hem från en lååång promenad med Madde. Härligt att få surra och samtidigt få motion; tack Madde, det gör vi om snart!!

Om ni inte har märkt det så älskar jag OLW:s ostkrokar (nähä), men det är ju speciella påsar som gäller; det är inte bara jag som är knäpp, fråga brorsan! Och nu har ju dom "gamla" påsarna försvunnit och nu finns det bara "Now even cheezier"....bullshit enligt mig, men det är bara gilla läget och jag har nästan vant mig vid dom. Men igår kom Jocke hem från ICA och träffat på mina härliga vänner Emma & Dennis (som också vet hur mkt jag älskar ostkrokar). Emma hade hittat en samling "gamla" ostkrokar och visade Jocke, som köpte hem en påse till mig!!!! Hur lycklig blev jag!!! Tack Emma och tack Jocke!!! Den väntar i skafferiet till fredag =) Här är beviset:

                                                                                                     

Tänk vad glad man kan bli över en ostkrokspåse..helt underbart!!

Nu ska jag slöa framför tv:n med äpple och O´boy, ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!

Kraaaam!

Love..love...love

Kicki hade denna roliga lista på sin blogg som jag var tvungen härma =)

Vad heter ni? Cissi & Jocke
Hur träffades ni? Genom Tina, hon sa till mig att hon hittat ett ragg åt mig i Gagsmark, jag skrattade men men...=) =)
Hur länge har ni varit tillsammans? Den 13 Juli blir det 8 hela år!
Är ni förlovade? Jajemen..Rom -08
Bor ni ihop? Jajemen!
Har ni barn? Inte än...
Har båda körkort? Japp
Kommer du ihåg er första kyss? Jajemen, jag hade mensvärk och gick mot Jockes moped (den tiden ja), han tog hand om mig och kysste mig =)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag tror det var Jocke
Vem är äldst? Jocke
Vilka stjärntecken är ni? Vi är båda Lejon!
Vem fyller först på året? Jag!! 25 Juli (Jocke 18 aug)
Håller ni i handen på stan? Alltid! Om inte shoppingpåsarna är i vägen!
Vem är längst? Jocke är 180 cm, jag en decimeter kortare...bra för klackarna!!
Vem sjunger bäst? Vi är nog båda lika jäkla dåliga..inte en ton rätt!
Var nån av er oskuld när ni träffades? Inga kommentarer!
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nope
Vad har ni gemensamt? Vi har samma humor och film är ett stort intresse!
Blev du kär i första ögonkastet? OOO JAA!!
Har ni någon speciell låt? Sonata Arctica - Fullmoon
Har ni några "frikort"? Kommer Bravehearts Mel Gibson tillbaka i tiden så...Eller Christian Bale..Jocke vet jag int!=)
Har ni stora framtidsplaner? Barn =) =) och hus
Har ni gråtit i varandras armar? O ja, många ggr!
Har ni varit utomlands tillammans? Jajemen:  New York, Almunecar (Spanien), Rom och London
Vilket är ert bästa minne? Det finns otroligt många..men förlovningen i Rom är en av topp 3  =)
Vem lagar bäst mat? Jag! =) Eller bäst vet jag inte, men mest!!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Oftast träningar för oss båda, eller film =)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Alltid!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nä, drygt 2 mil...
Blir du lätt svartsjuk? Jag var det förr, men inte nu längre! =)
Brukar ni bråka? Vilka par bråkar inte??
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
Vilken är hans finaste kroppsdel? Hans ögon!!!!
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag är mästaren!
                                                                                                    

Välkommen till min nya blogg!

Efter många om och men har jag nu skaffat mig en blogg =) Mamma har tjatat på mig och nu tyckte jag det var dags, så min underbara svägerska Kicki hjälpte mig och har gjort världens bästa header till mig. Det är verkligen MIN blogg; jag och världens bästa fästman Jocke, Stewie som är världens bästa karaktär ur världens bästa program: Family Guy och ostkrokar som skulle vara min enda måltid om jag fick valet att bara välja en =) Så nu är det bara att skriva då!

För att inte trötta ut er på en gång skriver jag bara lite lätt om mig:
Cissi kallas jag av alla och bor i en trea i Piteå med min underbara sambo och fästman Jocke. Har haft tur för jag har världens bästa familj och släkt, dom bästa kompisarna man kan önska sig och ett roligt fast jobb plus mitt extra-knäck på Korpen som är så skoj! Som ni förstår med både jobbet (Röda Lyktan) och Korpen så gillar jag att umgås med människor men då jag kommer hem är det film-mys som gäller och gör detta gärna med Jocke(såklart),  min bror Tomme och hans Kicki. Ser allt och inget!!Har för många favorit-filmer men favorit tv-serie, förutom Family Guy, delar jag med min kära mamma, CSI!

Älskar tatueringar och har, som tur var, en underbar far: Rolle tokstolle som tatuerare. Han är ny på detta och får klottra på mig hur mkt han vill =) Ska visa i framtiden bilder, jag lovar!

Jag lämnar er med den informationen, ni kommer att få veta mer senare. Ska iväg på möte på Korpen!

Kram kram! =)

RSS 2.0