Vera

Jobbat idag! Väldigt kul men är helt slut nu.. Ont i ryggen och fötterna.. Längtar så mkt efter denna graviditetspenning.. Få börja med två månaders ledighet innan den ENORMT efterlängtade bebisen kommer! <3 <3 <3

Underbara Gunnevi från Vera skickade hem massa kläder med mig! Och som hon känner mig för jag ska köpa allt! Jätte-fina och sköna plagg! :)) Har ni inte varit in där så GÅ DIT!! Världens bästa service och snygga kläder till bra priser! Vera alltså, längst ner i Småstaden! :))

Ursäkta den obäddade sängen i bakgrunden och mitt snygga blöta hår! ;P


Bra kap!!

Gjorde ett riktigt bra kap för någon dag sen! Köpte en JÄTTE-fin Emmaljunga-vagn av Martina över Facebook. Till det fick jag en hel drös med SUPER-fina kläder till lillan. Kan säga att jag betalade en VÄLDIGT liten summa!! Otroligt snällt av henne! :))
Vi har ju en jätte-fin vagn men liggdelen är lite för liten så det blir perfekt med båda! :))

Så nu är vi redo för lillasyster! Nu har vi allt, ska bara sätta iordning allt men det känns liiiiite tidigt än..även fast det kliar i fingrarna.. :)))

Idag har vi varit på stan med mamma och Rolle, bra start på fredags-myset! Och snart blir det tacos och film.. Imorrn jobb!


V.27 idag! :)))


Baka, baka, baka!!

Neo är frisk!!

Har ändå varit riktigt mysigt att vara hemma med honom. Jag har varit trött och haft ont i ryggen så.. Men rastlösa blev vi och MYCKET bakande har vi hunnit med: två omgångar chokladsnittar, bullar, sommarkaka, chokladbollar, blåbärsmuffins, kokoskakor, kolasnittar och snickerskakor! :)) Så nu är frysen full!! :))

Men imorrn blir det jobb och dagis så nu blir det typ det och sova som man orkar med! :P


Fuck cancer

Idag var mamma till Sunderbyn och fick veta att det blir cellgift.. Börjas på måndag! Kändes ändå väntat och känns ändå på ett sätt bra! Då får hon då hjälp iallafall.. Hoppas hon inte kommer må så jäkla dåligt alltså..

Känns som ytterligare ett berg att bestiga men tur som fan att mamma är en sjujäkla bergsbestigare! ;))


Onsdag

Direkt Jocke kom hem idag drog jag först till barnmorskan för koll. Det roliga var att jag vägde exakt på grammet lika mkt nu som med Neo i samma vecka, och magen visade exakt samma mått.. Lite kul! :)) Allt annat verkar då också bra! :))

Sen drog jag en sväng på stan, mötte upp Emma och shoppade. Varför hittar man alltid så mkt då man inte ska köpa något!? :P
Hitta en jätte-skön låååång kofta och örhängen på VeroModa, trosor på Lindex, sen en massa fina kläder åt lilleman och två mössor åt lillan! :))

Efter shoppingen drog vi till Kattan där hon och Madz hade lagat jätte-gooood middag! Lax med pressad potatis, romsås och sallad. MUUUUUUMS!! Sen marängsviss till efterrätt! :))

Imorrn blir det fortsatt mys med sjuklingen! <3


Paket

Har fått ett sånt fint paket på posten och undrar vem jag ska tacka!!? :)))) Om du ser detta skriv gärna så jag får tacka dig! :))


V.26


Vattkoppor

Neo har fått vattkoppor!

Första prickarna kom i förrgår på kvällen men vi reagerade inte så mkt tills dom ökat i antal tills igår. Och idag fick vi träffa en barnmorska som konstaterade att det absolut var vattkoppor. Han är ändå riktigt duktig men vill mest vila i soffan, se film och mysa. Kollade just febern och 38,1 så lite feber har han också.. Tycker verkligen synd om honom.. Lill-hjärtat!! <3
Men skönt att göra bort det nu!

Förutom att tagit hand om Neo så har jag även hunnit städa hela huset, tvättat massor, sorterat frysen och bakat blåbärsmuffins och chokladsnittar.

Men nu är det soffläge som gäller med världens finaste sjukling! :)


Jockes födelsedag!

Jockes födelsedag firades med paket och frukost på sängen, lite ommöblering och nya saker i Neos rum, middag på Golden, cykeltur hem och nu Lazio på tv med massa godis! Väldigt bra dag!! :)))


GRATTIS!!

Idag fyller världens finaste Jocke 29 år!!

STORT GRATTIS älskling och hoppas du får en underbar dag!

Nu ska vi göra i ordning frukost/lunch på sängen, paketen och baka klart hans favvo-fika, sen ska vi väcka han och bara mysa hela dagen!! :))


Trött

Det här med att jobba gravid är tuffare än jag tänkt.. Och tuffare än jag minns det var sist.. Är helt slut då jag kommer hem, ont i fötterna, benen, ryggen.. Men men, har inte hört något av försäkringskassan än så det är bara köra vidare!

Neo har då haft det jätte-kul på dagis och lämningarna har varit suveräna! Ungen har också varit helt slut så vi har myst och ätit middag i soffan och sen har han däckat vid 18-18:30! :))

Men nu är vi lediga i helgen så då blir det vila! :)

Har ju hyrt bilbarnstolar av If och nu är den sista beställd till Neo. Har även beställt ett nytt abonnemang till lillasyster så den första stolen kommer i november. Kostar bara 109 kr i månaden och sista stolen får man behålla! Sen att dom gjort över 200 krocktester och dom är en av dom bästa i Sverige avgjorde allt! Det viktigaste man har ska sitta säkert i bilen! Punkt! :)


V. 25

Är ju i vecka 25 nu!!
He gå fort!!

Hon sparkar som en tok!! Snurrar, slår kullerbyttor och gör mig pissnödig ALL THE TIME!! :))
Tom Neo har reagerat att jag JÄMT pinkar! :P

Men jag klagar inte för det är såååå mysigt!! :))) <3 <3 <3


Sista dagen!!!

Sista semesterdagen!! Usch så trist!! Ska bli kul att träffa alla på jobbet dock! Och snart så är jag hemma lääääääänge igen så så synd om mig är det inte. :)) Väntar på svar från försäkringskassan bara...

Var och fikade i Munksund då moster Liza fyllde år idag och Neo var så nöjd då han hittade en fotbollskompis: nämligen gammel-morfar. :))


IKEA

Blev en tripp till IKEA igår och vi fyndade väldigt bra grejer!! Alltid kul med nytt! :))

Nya gardiner i uterummet! Och det blev ett helt nytt rum! Wow så snyggt om jag får säga det själv! :)))

Två lampor (den i bambu blev sååå snygg!!)

Vinglas, vanliga glas & två vatten-karaffer

Nya badlakan och handdukar

En byrå till Neos rum

Blomma till badrummet

Massa blandat småtjafs också! :P




Fredag

Lite bilder från gårdagen då jag bjöd mamma, Rolle, Edith, Christer, Anneli, Tomme, Kicki, Dolph, mormor och morfar på PALT! Blev riktigt bra och jag tryckte nästan 4 paltar för mig.

Sen stannade Edith kvar till idag för skräckfilmskväll! :))

Och nu har vi tagit ett kvällsdopp här nedanför oss! :)))


Nytt!

Våran nya hall-lampa! Gryyyyymt snygg!! Från Elkedjan! :)))


Sommar!!

Kvällsdopp i Skuthamn, bad i Gagsmark och middag/fyrhjuling i Källbomark:


Det kommer att bli bra!!

Idag har vi varit på fotboll. Jocke eller ISK vann över Heden. Mkt roligt att se. Edith och Filip följde med och stod i kiosken istället för att jag skulle stå...sååå skönt!! :)) VÄLDIGT snällt!! :))
 
Efter matchen for vi till Jävre och beställde mat från MD:s tillsammans med mamma, Rolle, Edith, Carola, Tomas, Wille och Kevin. Perfekt lördags-eftermiddag!
 
Mormor och morfar fyller ju år imorrn och firade idag med att bjuda alla i släkten på middag på 1906 men mamma orkade inte iväg och jag kände verkligen inte för att fara utan mamma, Rolle och Edith så jag valde som sagt att fara dit istället. Känns som ett bra beslut! Vill vara med mamma så mkt som möjligt nu, så är det! Sen har jag en känsla av att Neo-medicin är det bästa för mormorn just nu! :))
 
Sover inte alls bra nu, känns som jag inte gjort det på lääääänge. Dagarna går som bra, då är tankarna lätta och går att skjuta på. Man gör så mkt på dagarna att man inte hinner stanna upp och tänka efter. Nätterna är värre, jag somnar, och vaknar, och somnar, och vaknar, och somnar, och vaknar..hela tiden. Jag vet att man ska tänka positivt och det försöker jag göra, jag vet att mamma är jätte-stark och har en vilja att leva mer än någonting annat...Men på nätterna kommer dom där "tänk om"...tänk om mammas cancer är så jävla envis att det inte ger sig så lätt, tänk om mamma inte får vara med så länge till...Och så blir man självisk:
Hur ska jag klara mig utan mamma!!!?
Det går ju inte, jag ringer henne 25 ggr om dagen, oftast vill jag inget annat än surra, men hon löser ju alla mina problem!! Kicki sa det så bra igår: Säger man en hemlighet till Cissi då vet man automatiskt att Eva vet om det och så är det! Jag berättar allt för mamma. Mår jag dåligt ringer jag mamma, mår jag bra ringer jag mamma. Så hur klarar jag mig utan mamma!!?
Det gör jag inte! Punkt! Jag skulle inte fungera och en stor del av mig skulle helt enkelt dö..
Alla dessa tankar går runt hela nätterna, jag blir arg, jag blir ledsen och helt slut.
Mamma och alla vi har levt med mammas cancer så länge att man blev van med den, men då det då händer något så blir det riktigt jobbigt..
 
Men innerst inne kommer den där rösten att det kommer bli bra! Det kommer bli bra! Det måste bli bra!
 
En vecka kvar av semestern och denna semester har varit så knäpp, inte har man vilat upp sig direkt. Har ändå haft underbart då man försökt hitta på roliga saker för Neos skull. Han är underbar att ha i livet...Han är solstrålen som inte vet vad ondska och sjukdomar är..
Känns jobbigt att komma tillbaka till vardagslivet och orka jobba då man har så mkt annat att tänka på..samtidigt kanske det är bra..
Men som sagt: en vecka kvar och snart är mammas strålning klar, så får vi se vad nästa steg är.
 
Men det kommer bli bra!!! Japp, det kommer bli bra..
 
 
 
 

Fyndat!

Fyndat lite grejer idag:
Lampa, och tavla i ett, till sovrummet!
Spegel till hallen!
Klocka till köket!
Allt från Mio! :))
Fyndade en SOS-station för 40 kr av en tjej på Facebook och sen hittade vi doktors-kit på ÖB! :))
Foto-ram från Presenten! Ska bara hitta fina kort att fylla den med och hänga upp den också! :P
Ett till par ful-fina-sjuuuuuuuuuukt sköna harems-byxor och lite smink/nagellack från HM och ett linne från Carlings.
Bra fyndar-dag! :))


RSS 2.0