Njuter

Det är något riktigt magiskt att sätta sig i soffan då huset glänser för man städat som en tok! Njuter i mängder just nu!! :))

Har även bakat en hel del på senaste tiden. Har detta i frysen: kärleksmums, rulltårta, schackrutor, chokladbollar, cookies, muffins, vit-chokladkladdkaka med blåbär och säkert nå mer som jag glömt! Älskar att baka då man har tid och ha fulla frysen full är ju nice.. så nu vill vi ha gäster!!! ;))

Jocke har ju börjat samåka till jobbet och är vissa dagar hemma mkt tidigare än vanligt vilket är HELT UNDERBART!!! Vi käkar middag tillsammans vilket tidigare inte har gått och jag passar på att ta mig ut och jogga/springa innan Jocke far på träning. Så skönt och lyxigt det är, springa i det fria, lyssna på någon skön låt och svettas!! :))


Kommentarer
Postat av: Eva

Man får inte visa gofika då ens mamma inte längre äter sånt...det är förbjudet i mirodotterlagen ;-)
♥♥♥
KRAAAM MAMMA

2013-03-20 @ 07:05:44
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Eva

Mor o dotter lagen...

2013-03-20 @ 07:06:23
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Frida

Det där såg olagligt gott ut, speciellt här där jag sitter utan gosaker överhuvudtaget, och en sjuk tvååring i treårstrots ;)
Njut du fina du! KRAM!

2013-03-20 @ 09:28:39
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Sara

Ja, det känns bra med en massa gofika i frysen, det dumma är att jag går och småäter från det! :P Bra att han kan samåka med någon så att han får kortare dagar och hinner träffa er mer! :)

2013-03-20 @ 21:31:03
URL: http://minismurfaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0