🇪🇸😎Spanien😎🇪🇸

Nu har vi kommit hem från 10 underbara dagar i Almunecar hos mormor & morfar. Känns som hemma då man kommer dit och jag har njutit varje dag! :)

Panini med kyckling, bacon och aioli med potatis och stor stark på fikontorget är min favorit! Älskar att sitta på det torget och äta gott och njuta. Där kan jag vara varje dag! 😍🍻😍

Vi har ätit och druckit sååååå gott!!! All mormors goda middagar och deras frukost på morgonen. Vakna till nykokta ägg, färskt bröd, färskpressad apelsinjuice & miljontals pålägg och avnjuta den på balkongen var magiskt!! ✨

Vi var på besök på akvariet och fågelparken som var en hit för barnen :)

Neo har spelat fotboll varje dag & kom hem med två nya fotbollar. Behövdes ju till våra 16 stycken! 😂😂😂

Lite shopping blev det, lite kläder till mig och massa leksaker till kidsen men inte så mkt som det brukar vara då jag är i farten. ;)

Badat nästan varje dag. Vädret var sådär; sjukt varmt men inte sol varje dag så inte är vi så bruna men badvädret fanns ändå! :) Poolen nedanför mormor och morfar stängde dagen innan vi kom tyvärr men vi hittade andra lite längre bort. Blev inte lika mkt bad som då man har nära men ungarna var nöjda ändå.

Bevis på att jag badat på sista bilden! ;) Och typ enda bilden jag är med på då jag tagit alla kort. 😂

Vi gick ut en kväll utan barn och drack sangria och käkade gott! Magiskt igen! :)

Vi var även på Dorada; en fiskrestaurang som grillade på öppen eld. Sååååå gott!!!

Och det stället alltså! Utsikten.. 😍🙌🏼

Bad i badkaret i läggan blev det också varje dag. 💖

Flygresorna båda vägarna gick jättebra! Snälla barn men något rastlösa så det var skönt att komma hem ;) Jag hade gärna stannat länge där men för barnen var det skönt komma hem till kompisar och bara hemmet helt enkelt; youtube, Playstation och tv:n var saknad! 😂😂😂

Men en helt fantastisk resa har det varit där världens bästa morföräldrar skämt bort oss rejält. Spendera tid med dom på kvällarna, på balkongen, i lugn och ro då barnen sov med vin och prat kommer jag aldrig glömma. Jag är så tacksam som har dom i mitt liv! ❤️


Tiden går..

Bloggen blir bortglömd totalt! Jag lägger upp på Facebook & Instagram så då försvinner denna.

Har ju hänt endel sen sist jag skrev men det skulle bli ett oändligt inlägg så jag skippar nog det.

Vardagen kom snabbt tillbaka efter sommarlovet & Neo började ju förskoleklass och fritids. Gått hur bra som helst & tack vare fotbollslaget så kände han redan en massa polare. Är väldigt imponerad hur mkt olika saker dom hinner med på både skola och fritte. Vi är väldigt nöjda med allt. Bad varje fredag är en av grejerna som är väldigt kul! Neo har även börjat simskola varje tisdag.

Iza är på dagis själv nu utan storebror men det går också hur bra som helst. Lämningarna är inga problem & hon trivs också superbra! :)

Vi har hunnit vara på Sunderbyn denna höst också där mammahjärtat fick jobba.
Neo klättrade på en klätterställning som rasade ihop och han föll på en av stubbarna som ligger nedanför och bet nästan av sig tungan. Alla bitar satt tack och lov kvar men var sönder nästan hela vägen. Framtänderna (mjöktänder) flög och även tandköttet fick sig en smäll.

Vi hämtade en rädd med modig pojke på skolan och for till akuten. Där blev vi ivägskickade till Sunderbyn för att undersöka.

Där fick vi veta att han skulle sys ihop och var tvungen sövas.

Jag skickad hem Jocke & Iza och stannade kvar. Vi fick rullas in på operation och jag höll han i handen när dom skulle söva han. Han var rädd men väldigt duktig och somnade ganska snabbt. Då brast det för mig. Hade hållt mig lugn inför Neo men då han somnade grinade jag som en bebis. :)

Det var lite allvarligare än dom trodde så det tog längre tid och jag satt bara och väntade. Men allt gick jättebra!! Och sen fick vi åka hem dagen efter. Han fick äta ur spruta och sugrör men dag tre käkar han korv, spelade fotboll & skrattade igen. ❤️
Otroligt vad snabbt det läker!

Är grymt imponerad över all personal i Sunderbyn också! Underbara hela bunten! :)

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


RSS 2.0