Veckan som gått!

Måndag: Jobbade 7-15, sen tandläkaren med Neo. Gick sådär, han gapade men inte utan tårar..
Edith kom och stannade över natten, vi såg Psycho och käkade godis. Klockren dag/kväll!! :))

Tisdag: Ledig men eftersom vi skulle på mässa på havsbadet med jobbet och middag på kvällen så sov lilleman i Jävre. Både jag och han hade det bra! :))

Onsdag: hämtade lilleman tidigt och myste heeeeela lediga dagen! Blev även myskväll med Jocke på kvällen.

Torsdag: Jobbat 7-15, åkt buss hem med Neo efter dagis! Neo som var på bio för första gången med sin dagis-klass; mycket nöjd kille! :)))

Imorrn blir det jobb 7-15, sen blir det bio med Kicki. :))

På lördag har jag tagit ledigt från jobbet då vi ska ha Dolph till söndag! :))

Med det säger jag redan nu: Trevlig helg!!! :))

Avslutar med en bild på våran underbart roliga Batman-busunge!!


Big Boy buse sen läääääänge!!! :)))


Suverän helg!!

Fredag for vi på Nimbys för tacobuffé, bus och minigolf tillammans med alla syskonen, respektive, barn och våra föräldrar. Hur kul som helst!!
 
 
 
Lördag städade jag heeeeela huset, sen blev det plättlunch, efter det bad i Hortlax, pizza från Hawaii och mys-filmkväll på kvällen!
 
 
Idag hade jag sovmorgon och så fort jag vaknade for vi in till stan en snabbis och sen hem för att grilla korv, åka bob, madrass och bara njuta av det underbara vädret.
 
 
Nu väntar middag och mera mys!
UUUUUUnderbar helg!!!!
:))
 
Imorrn efter jobbet ska Edith sova här hos oss så då blir det skräckfilmskväll! :)
 
Ha en bra söndag!

Fan!

Igår hade vi våran månads-tradition; Jävretjejmiddag! Min tur jag bjöd på färsk regnbågslax, delikatesspotatis med vitvinssås, ägg och sallad. Till efterrätt blev det våran oreo-cookie-dream från jobbet med färska hallon till.

Jätte-gott och jätte-mysigt förutom en liten detalj, jag öppnar ugnen för att stoppa in nästa omgång lax (som verkligen inte behövdes) och då spricker glaset på ugnen!!! Suck, suck och åter suck... Jaja, allt löser sig och ingen skada sig och vi fick i oss mat så... Bara ringa Whirlpool idag! :))


Mums!! :)))

Har just gjort choklad-croissanter på denna:


Nytt till huset!!

Igår handlade snälla Sara lite grejer från IKEA till oss! Så nu har vi lite snyggare i hallen. Blev grymt bra och nu kan man äntligen sitta och ta på sig skorna! Tusen TACK snälla Sara!! :)))


Feb. 17, 2013

Firmafest igår för oss "fasta" som började hos Karina och fortsatte på Järnspisen med god mat. Lite besviken då jag ätit där tidigare och äääääälskat maten och igår var det sådär.. Sen drog vi på Challenge och till sist på Ronjas för en pizza med brorsan, Queen B och Tina! :)) En grymt rolig kväll men efter endast tre timmar sömn blev morgonen sådär! :P Ändå värt det!!! ;))

Idag har vi varit på kalas för Tove som fyller 1 år på onsdag! Grymt nice med gofika på bakisdagen! :))

Nu blir det hemmagjorda hamburgare och mys resten av kvällen!! :))


Guess

Bloggar på datorn för en gång skull!! Är ju så smidigt att sitta i soffan och mobil-blogga! :P
 
Idag gjorde jag ett RIKTIGT BRA FYND!!
Fina Maria sålde sin nästan oanvända Guess-klocka för en billig peng och jag slog till direkt!
 
 
Är grymt nöjd!!!
:))
 
Efter jobbet drog vi direkt till Jockes jobb, hämtade upp han och for på gomiddag i Källbomark. Är ju alla hjärtans dag idag och vi firade med lite fika från Lyktan:
 
 
Nu är jag rätt less på semlor för ett tag!! ;))
 
Imorrn är det fredag och det blir nog bara lite mys för lördag jobbar jag och på kvällen ska vi ut och käka, några från jobbet. Lär bli en öl eller två då. :))
 
Söndagen blir lugn, ska fira Tove som blir 1 år och på kvällen ska jag och bäst-svägerskan Kicki dejta Bruce Willis:
 
 
Med det säger jag TREVLIG HELG!!
:))

Onsdag

Idag körde världens bästa mamma mig och Neo in till stan för 3 årskontroll, lite shopping, lunch på stan och en besök hos brorsan, svägerskan och brorsonen! :))

Neo skulle först inte göra något på 3års-kontrollen men sen då han insåg att tanten inte skulle göra honom illa slappnade han av. Fixade alla "testerna" galant och sen då vi skulle därifrån ville han stanna och leka. Hon tyckte han pratade väldigt bra och hade roliga funderingar och fantasi, vilket stämmer väldigt bra!! :)))

Neo 3 år: 14,3 kg och 96,5 cm lång!

Han har ju för övrigt nästan slutat sova på dagarna men ibland orkar man helt enkelt inte så då somnar man lite vars det passar, i bilen eller soffan! :))
Han är ju VÄLDIGT trött av dagis så då måste man ju vila. Vill helst bara se film/tv då han kommer hem och somna tidigt.

Potträningen går sådär, bättre och bättre och blir mindre läskig för varje gång. Hemma är han jätte-duktig men är lite läskigt fortfarande borta så.. Men det kommer och vi tar det lugnt..

Oj, drog iväg med Neo-snack!

Blev ju lite shopping: långkallingar och vanliga kallingar (går ju en hel del med potträning) till Neo, dammsugspåsar, skarvsladd, munskölj och en tröja till mig! :))

Lunch på jobbet och sen fick Neo en jättefin tröja av mormor och även alla hjärtans dag-choklad! :)) TACK, mamma!!!

Ni blir det mys i soffan, sen middag, alla tre, tillsammans då pappan ingen träning har och kommer hem tidigt!!! Och ikväll CL med lite gott i soffan! :))

En riktigt bra dag!!


Gullungen!! :))

"Mamma, på det kortet blev jag jätte-fin!!" :))


Vi vann!!!!!!!!

:)))


Helgen

Fredag var Jocke hos Danne i Byske och jag och Neo var på Nimbys tillsammans med Tomme, Kicki, Dolph, Emma, Dennis, Billy, Alma, Jotta, Magnus, Tove, Madz och Liam. Grymt roligt och både jag och Neo somnade ovaggat! :))

Lördag lämnade vi lilleman i Jävre medan vi for på Jockes mormor Mildreds begravning.. Mkt fint och många som ville berätta om denna vackra och enormt snälla människa. Många tårar men även skratt. Jobbig dag.. Fick då avsluta den med att äta god middag i Jävre och bara mysa på kvällen. Bra avslutning på en jobbig dag. Tack snälla mamma, Rolle och Edith för allt! <3

Idag har jag åkt skidor!!! Var VÄLDIGT längesen kan man lugnt säga. Förr i tiden var jag väldigt vältränad i just denna sport och tävlade länge men den kondisen var begravd någonstans långt borta för jag höll JÄVLAT på att dö! Haha, enormt jobbigt men riktigt skoj! :))

Har även hunnit med ett besök av brorsan och underbara Dolph, varit på ICA och Rusta (köpt mera förvaringsboxar till alla Neos leksaker som nu Jocke fixat till riktigt bra!!) och en mysig tacos-middag. Nu äter Neo glass och vi chillar i soffan.

Imorrn är det jobb sen ska Neo till Jävre och sova då jag börjar kl 3 tisdag-morgon för att göra semlor, semlor, semlor och semlor till fettisdag! :)))


Tröttisen! :))

Hade en VÄÄÄÄÄLDIGT trött pojke efter dagis idag.. Försökte få igång han med lek och bus men han ville bara mysa i soffan. Och det gjorde vi, hela eftermiddagen till 17.15. Då frågade han mig om han fick sova. Klart han fick det, så efter en snabb-dusch, tandborstning och välling sov han som en stock 17.30! :)) Älskade lilla tröttis!!! ❤❤❤


:))

Feberfri!!! :))

Det har vi firat med att baka kokosdrömmar och schackrutor! :))

Och ikväll blir det först träning på Korpen och sen Sverige-Argentina med världens bästa sambo! Och imorrn jobb och dagis. Härliga onsdag!! :))


VAB

Hann jobba två timmar innan dom ringer från dagis.. Feber! Och innan vi drar hem spyr han över hela mig (och överallt på dagis men till slut tog vi oss hem. Nu är det vila och glass som gäller. <3


Korpen

Jag har ju som sagt pausat från mitt instruerande på Korpen på obestämd tid.. Kände att jag inte alls hann med, både med mitt schema, Neo-tid och att Jocke spelar i div 3 numera.. Och idag då jag var på Korpen såg jag att min bild var borta.. Fick en liten tår i ögat för jag har verkligen haft kul som instruktör... Men jag känner ändå att jag gjort rätt!! Nu får jag träna för MIN och bara MIN skull då jag väl har tid. Men jag saknar dom ändå!!

Idag var jag där och tränade. Då jag satt och tittade på instruktörs-väggen kommer en av mina "gamla" deltagare, som att hon läst mina tankar, fram och säger: Cissi, du är VÄLDIGT saknad!!!
<3


<3

Vila i frid Mildred! <3


RSS 2.0