Trevlig Halloween-helg! =)

Förra året:

 

 


Första lediga dagen

Dagens humör: avslappnad och väldigt glad! =)

Dagens borde: inget, har gått ut och gått som jag tänkte!

Dagens frisyr: utsläppt och lockigt som vanligt
Dagens klädsel: strumpbyxor och svart tunika
Dagens planer: barnmorskan, hälsa på Jockes jobb, äta plättar och gå ut och gå =) 
Dagens materiella vill ha: en bärbar dator
Dagens längtan: gissa tre ggr??;) ;) BEBIS SÅKLART!!
Dagens fundering: vad som ska göras på Halloween...
Dagens beroende: alltid god mat och godis! ;)
Dagens tråkigaste: vädret möjligtvis
Dagens person: Edith och hennes underbara morgonrock vid lunchtid, gillas starkt!!
Dagens roliga: Madz då hon svarade i telefon med hes-rosslig härliga röst ;)
Dagens låt: får väl bli Muse-Uprising

Idag är ju den första lediga dagen och den började med barnmorska-besök kl 10. Kollade blodtryck=bra, mätte magen=3 cm större=mkt bra och hjärtljud=136, mkt bra! Perfekt! =)


Drog vidare till Byske för att hälsa på Jocke på hans jobb och det vart lunch på Bianco. Super skoj att hälsa på han och få luncha med han, händer inte allt för ofta!


Sen vidare till mamma som bjöd på en super smarrig choklad-kaka..mums!!!!

Då jag kom hem tog jag på mig varmare kläder och träffade upp Madz för en promenad, vi gick till Fårön och hämtade upp Emma och tog en prommis i skogen! =) Sen upptäckte vi att vi hade gått i typ 2 timmar så Emma, snällis, körde hem oss!! Tack för det, skönt att slippa gå hela vägen hem också..=)

Imorrn är det fredag och då blir det födelsedagsfika i efterskott hos Madz och sen lördag är det Halloween, där jag inte riktigt vet vad som händer! Vi får se!

Nu är jag gode färdig av denna roliga dag, så nu ska jag göra plättar med grädde och sylt till middag och slöa framför tv:n hela kvällen. Ha en härlig torsdags-kväll och trevlig helg om jag inte skriver nått mer, man vet aldrig! ;)

JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YEEESS!!! Nu har jag jobbat klart för ett gode bra tag...ska bli underbart!! Jag lovar att vila och njuta!! Jippi!!

Tänkte försöka komma ihåg att lägga upp veckomenyn som vi käkar, så här kommer veckans:

Måndag - Caesar-sallad
Tisdag - Lövbit med potatiskroketter och persiljesmör (och béarnaisesås såklart)
Onsdag - Fjärilspasta med kyckling, lök och svamp
Torsdag - Plättar med grädde och sylt
Fredag - Fläskfilé med potatisgratäng
Lördag - Halloween..?
Söndag - Jamie Olivers broccoli- och pestopasta

Skulle också vilja passa på att gratulera min svärmor som idag blir 55 år!! SUPER-GRATTIS ANNELI!!

Hoppas du får en fin dag! =)

 

Men nu till firande av ledigheten!!! Middag och Gladiator på Blu-Ray!! =)

 





1 arbetsdag kvar...

Imorrn kl 16 slutar jag på Röda Lyktan för ett tag...kommer att blir tråkigt att inte träffa mina jobbar-kompisar och stammisar varje dag men ska bli så skönt att komma ner i varv, lär nog ta ett par dagar..eller veckor innan min kropp lugnar ner sig.. Men skönt ska det bli! Så imorrn kl 16 har jag ett stort leende på mina läppar:


Härliga söndag...

Då var det söndag då! Helgen har gått grymt fort, igår var ju svärföräldrarna här och vi såg hockey. Luleå vann och det var en ruggigt rolig match att se, så allt var skoj! =)

Idag har vi varit en snabbis på stan och sen drog vi till Åbyn för att hälsa på Jockes söta mormor. Det är då världens gulligaste tant, bara så ni vet! =)

Sen drog vi vidare för middag hos Jockes föräldrar, svärmor fyller år på onsdag men vi firade henne idag. Fick jätte god mexikansk middag, vet inte vad den heter, men jag önskar den alltid då vi är där! =) Det är rostbiff och grönsaker med taco-chips och potatishalvor, super gott. Och sen hallon/blåbärspaj med vaniljsås! Tusen tack, för den goda maten! =)

Sen hann vi förbi Jävre och visade upp bilen för familjen och nu blir det fortsatt söndags-mys. Var förbi hemmakväll och köpte:



&



Nu ska jag börja samla på alla. Älskar ju verkligen CSI och har sett alla säsonger två varv tidigare (!) men nu ska jag tvinga Jocke att se dom =)

Ha en underbar söndag och början på veckan. Och nu ni...nu är det bara 3 arbetsdagar kvar!!

GRATTIS!!!

SUPER-GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MADZ!!



Hoppas du haft en underbar dag, underbara människa!! =)

3 arbetsdagar kvar...

Nu är den sista lördagen färdig-jobbad!! =) Nu väntar en lugn kväll med pizza och hockey med älsklingen och svärföräldrarna! Ha en trevlig kväll! =)


Sjukling

Vaccinet påverkade mig en hel del; blev hängig på jobbet tisdag eftermiddag och fick dra hemåt. Försökte ta alvedon med det kom upp lika fort. Somnade dock direkt jag kom hem. Vaknade runt halv sex och då hade jag feber och sprang upp och spydde. Världens underbaraste Jocke kom hem och hade med sig presenter:


Underbara man!! Min absoluta favorit-film; Gladiator på Blu-Ray!!! Och choklad!! =) Tusen tack, älsklingen min!!

Sov hela kvällen, gick upp och skulle se Barcelona spela men somnade efter halva, gick och la mig och sov till kl 10 onsdags-morgon. Mådde mycket bättre och mamma kom förbi med räkmacka till lunch och presenter:

Fick alltid tidning och choklad av henne då vi var sjuka som små, och ingen förändring där! =) Tusen tack, snälla mamma! =)

Vart helt på att fara och jobba idag men började bli hängig igen mer mot onsdags-eftermiddagen och då Karina ringde och tyckte jag skulle vila en dag till för att orka resten så vart det klart, hemma idag också. Vill ju inte smitta ner resten av gänget. Mår mycket bättre nu och imorrn blir det jobb!

Även om jag blev sjuk av sprutan tyckter jag fortfarande det är värt det. Slippa vara sjuk i flera veckor och får man svininfluensan så blir ju lill-bebis också påverkad, nu skyddar jag han och det är absolut det viktigaste! Sen har man Jocke och mamma då man är sjuk är det ju inte så farligt! ;)

Monica tyckte det var dags för en magbild och okej, vi kör en sån:


Vecka 14 och vecka 30 (nu) så ni ser lite skillnad:

Han växer så det knakar! =)

Jocke stack till Skellefteå igår och jag var hemma själv och såg Milan möta Real Madrid. Första halvlek var skit-dålig, då tänkte jag: Är det så här Milan spelar nu? Vad höll Dida på med!? Men sen andra halvlek var ju underbar, strålande fotboll och efter många om och men blev det 2-3 till Milan, bortamatch och allt. Underbart! Nu har dom samma poäng som Real Madrid om jag inte har fel!

Jaja, nu blir det sista vila-dagen och återhämtning för imorrn blir det som sagt jobb. Och ihelgen har vi än så länge inga planer, blir att jobba min sista lördag och på söndag kanske det blir kalas för Jockes mamma som fyller år.

Ha det bra!

Vilken helg!!

Fredag: ringde Jotta och frågade om vi var på att fara till deras stuga i Lappträsk(tror jag det hette), bortanför Kälen(H-mark). Vi följde såklart men utan att veta vad som väntade oss. Vi träffades uti våran parkering och Emma tyckte jag hade för lite kläder. Jag sa då: Vadå, ska vi vara ute? Hon svarade: Men stugan är ju typ en kilometer in i skogen utan el!!! Jag sprang upp och klädde mig mer och tur var väl det. Vi kom fram och började vandra i kol-svart mörker! Jag föll först, Emma ramla också, Madz och Jocke blötte ner sina skor, fötter och ben, men vi tog oss fram.



Vi som var där var: Jag, Jocke, Emma, Dennis, Jotta, Magnus, Madz och Jenny. Tina kom nån timme efter oss och Jotta och Magnus ledde fram henne till stugan. Läskigt ställe som fasen, jag har sett alldeles för många skräckfilmer =). Och mörkt...shit vad rädda vi var (ialla fall jag och Madz). Sen vart det kortspel och lite lekar. Syrebrist vart det där inne, och det var längsedan jag skrattade så mkt; speciellt åt Madz alias-spel! =) Herregud vilken galen kväll, men grymt skoj! =)

Lördag: började med en kort sovmorgon, bebis sparkade som fasen och jag vaknade. Dock världens bästa sätt att vakna på! =) Sen drog jag till Jävre, medans Jocke var på Korpen (tränings-freaket mitt), och hämtade morfars bil som vi skulle låna för söndagens tripp till Sundsvall.
Hälsade på mamma och Edith en sväng.

Sen drog jag hem för att göra mig iordning för Småstaden-fest. All personal i Småstaden blev bjudna att fara på Golfklubben och festa! Sweet! Där bjöds det på jätte gott kött med potatis och créme brulé till efterrätt. Mkt gott. Jäkligt rolig kväll som alltid med dessa brudar, men jag drog gode tidigt pga huvudvärk och med tanke på hur tidigt vi skulle upp på söndagen så.. men här är lite bilder från kvällen:

Jag och Karina



Elin, Bianca och Ulla



Martina och Linnea



Tina, Elin och Evelina



Evelina och Jenny

Sanna

Lina



Vanna



Marie och Fredrica



Jag och Ulla

 

Tack för denna gång, brudar! Nästa gång ska jag få ta mig en öl, va?;)

 

Söndag: klev vi upp 06:30 och begav oss till Tomme och Kicki för att hämta upp dom. Sen: MOT SUNDSVALL!! Gick himla bra att åka ner, Jocke körde hela vägen och vi surrade oss fram =). Vi kom fram till familjen som ägde bilen kring tolv. Direkt vi hälsade på dom kändes det riktigt bra, otroligt fina människor. Sen kollade vi på bilen och allt såg klockrent ut. Jag och Jocke for och provkörde den och: Japp, denna skulle vi ha! =) Så bilköp vart det:

Så ser den ut! =) Och vi är jätte nöjda, så idag kommer Danne (Jockes kusin) och hämtar/köper min gamla pärla. Tack, Pärlan, för denna tid! =)


Efter bil-köpet så kändes allt perfekt, då drog vi på Biteline och käkade. Tomme åt nå kött, Kicki käkade pan-pizza med kebab, Jocke åt chili-hamburgare och jag en vitlökshamburgare, jävulst gott! =)

 

Efter det var det dags för IKEA. Vi var inte ute efter nått speciellt så vi köpte bara små-tjafs (en matta med lysande stjärnor på till jul och överdrag till skötbordet) men Tomme och Kicki fyndade en del till nya huset.

 

Sen bar det iväg hemåt, jag körde en timma ungefär och Jocke resten. Tomme körde hem morfars bil och hem-resan gick jätte bra, man var gode less och gode trött. Så vi somnade nästan direkt vi kom hem. Men tusen tack, Tomme och Kicki att ni följde! Verkligen tack!

 

Idag är det måndag och jag sov till halv tolv (!!), var grymt längesen. Mötte upp mamma för lunch och sen iväg för svin-influensa-sprutan. Jag vet, jag har sagt att jag inte skulle ta den, men jag har dividerat fram och tillbaka, pratat med barnmorskan min, läst på ganska mkt och bestämde mig till slut för att ta den. Och just nu, känns det jätte bra att jag gjort det. T.o.m sköterskan som stack mig var jätte glad att jag kom, hon tyckte verkligen alla, speciellt gravida och riskgrupper skulle ta den!

 

Men vilken kö då jag kom dit, jisses!! Träffade Erika där, tack och lov, annars hade jag lätt gett upp och gått hem. Det kändes som att det var vi två och resten pensionärer. Men efter två timmar hade vi då fått en kö-lapp och blivit lovade att sprutan skulle räcka till oss också, då kändes det värt att vänta på det. Snabbt gick det då man väl kom fram och kändes inte ett dugg!! Trodde inte hon hade gett mig sprutan då jag var klar. =)

 

Vilken helg!! Den har gått fort som tusan och vi har hunnit med massor!

 

Nu blir det inte många knop ikväll, håller på att tvätta lite men sen blir det vila. Är fortfarande frusen efter att ha stått ute i kö ett gode bra tag.

 

Ha en super-härlig början på veckan!

8 arbetsdagar kvar...




Snart helg!

Tror dom är rädda om mig på jobbet; Marie skickade just hem mig en timma tidigare och Karina gav mig sovmorgon imorrn =) =) =). Säger det än en gång, bättre jobbar-polare och chefer hittar man inte!!

Igår fixade vi ihop våran barnvagn och vi båda stod där efteråt och kikade på den, med glada miner. Tror vi båda började längta så sjukt mkt mer. Det var som att vi såg han ligga där, våran söta lilla skrutt (som tydligen blir Argentina-fan lagomt till VM då inte Sverige är där:))

Här har vi den:

Och sen med våran fina skötväska som vi fick av mamma:

Fin va?=)

Som vanligt går ju veckorna så sjukt fort och fredag imorrn. Planerna för helgen är:

Fredag: Madz ville hitta på nått med oss och hela gänget, så det blir det! =)
Lördag: Fest för all personal i Småstaden på Golfklubben, brukar aldrig vara tråkigt på sånna fester! =)
Söndag: Upp före tuppen, iväg med Tomme och Kicki till Sundsvall, hämta hem bilen, och IKEA.

Med andra ord, en klockren helg!

Hoppas ni får en trevlig helg för nu ska jag vila! =)

Järn-tabletter, frukt och fibrer!

Onsdag idag och dags för fotbolls-match igen...ganska knäppt att man fortfarande har hopp om VM för Sverige...man gör sig själv bara besviken! Men om vi vinner ikväll, och Malta tar poäng, då får vi kvala ialla fall...men det är fortfarande sjukt att man tror att det kommer att hända! =)

Idag har jag varit hos barnmorskan och kollat upp allt; blodvärde, blodsocker, urinprov, mätt magen, vikten min, hjärtljud, blodtryck...och allt verkar riktigt bra förutom blodvärdet. Jag brukar ha riktigt bra, som en karl, men nu är det lågt så nu blir det:


Sen blir det även mer av:

Hon tyckte jag skulle käka mer fibrer och frukt, så jag har tok-handlat massor med goda frukter och fullkorns-bröd. Så nu jäklar! =)

Men sen var allting bra, bebis växer och mår gott! =) Barnmorskan tyckte även det var bra att jag snart slutar jobba, så jag slutar stressa, och det är nog sant! 10 arbetsdagar kvar..

Då jag kom hem hade jag ett paket från ginatricot hemma:

JAG VET!! Jag skulle inte shoppa nått, men denna var så fin att jag var tvungen =). Sen att det passade klockers och var jätte skööön var ju suveränt och STOOOOR. Ser ut som Rolles gamla skjorta..haha! =)

Nu är det då klart att vi drar till Sundsvall på söndag för att köpa en bil, visar bilder sen då allt är klart! Tomme och Kicki hänger på, då det blir även IKEA! Klockren söndag med andra ord. Jag längtar jätte mkt!!

Nä, nu blir det duschen och sen fotboll. Ha en underbar onsdags-kväll!



Kärlek...

Okej, jag vet jag tjatar; men om ca 76 dagar har vi en bebis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN EGEN BEBIS!!! Som kanske tom liknar mig eller Jocke...helt crazy!! =) Ni förstår inte hur mkt jag/vi längtar efter detta lilla kryp, få mysa med han utanför magen! =) Detta barn kommer att bli så älskat, det kan ni skriva upp! Ganska mäktig känsla att älska någon så mycket som inte ens är född..

Shit...en egen bebis... =)


12 arbetsdagar kvar...

Shit vad trött jag är idag alltså... har inte mkt krafter alls...har fortfarande lite ont i magen men det är mycket bättre! Har varit förbi Life och köpt ett vete-bälte för att lägga på magen så fort jag får ont. Det som var bra med den är ju att man kan använda den till ryggen, benen, axlar etc etc..vars man vill och spänna fast den så du slipper hålla i den. Jag minns att jag lånade en vete-kudde av mamma som jag värmde i micron och la på min mage då jag hade mensvärk och fy fasen vad skönt!!! Så jag kommer nog att använda denna massor.




Klockers! =)

Nu har nedräkningen börjat...12 arbetsdagar kvar innan havadeskapspenningen kickar igång och jag får vila upp mig!


Nu är det som sagt klart: Lasse Lagerbäck avgår som förbundskapten och jag måste få säga: det var då på tiden!! In med nytt tänk och nya, unga, pigga spelare!! Tänk att få Svennis som kapten, vilken dröm! =)

Bye bye, Lasse!
Inte fasen tänkte Sverige på våran lilla bebis som redan har två Sverige-dräkter lagomt till VM..taskigt! :P

Nä, ska vila i soffan nu..Zzzz...




Helgen

Vill börja med att tacka för alla snälla kommentarer!! =)

Fredag:
började med att jag inte sov särskilt mycket under natten pga jätte ont i magen. Var nervös att det skulle vara nått med bebisen men for på jobbet. Ringde min barnmorska som tyckte jag skulle ringa till special-mödravården, vilket jag gjorde. Fick en tid och cheferna skickade hem mig för att vila. For upp och fick träffa Åke (en läkare som snittade mamma och förlöste mig:)) som frågade mig massor med saker och kom fram till att göra ett ultraljud. Allt var, tack och lov, bra med lill-skruttis och han växer som han ska, moderkakan såg också bra ut..puh!! Lill-skruttis räckte tom ut tungan till oss;) Vad som var felet, vad Åke trodde, var att min högra njure var lite utvidgad (tydligen vanligt bland gravida) och kan därför skapa smärta i magen och ryggen. Endel känner tydligen ingenting och endel får jätte ont. Med all den infon så känner jag att det inte gör mkt att ha ont längre, så länge bebis mår bra =). Var ganska orolig ett tag...

Dags för en magbild kanske:


Första är från v.6 och den andra från igår (v.28 plus..). Lite skillnad va?=)

Lördag: Tror jag var på jobbet 06:20 (bra för att vara jag) och jobbade till 15:30, gode mkt folk, men det gick riktigt bra, har fortfarande ont i magen men mkt bättre nu! Jocke drog tidigt iväg på lagfest så jag for och köpte pizza till mig själv efter jobbet. Tänkte på tvätten och disken som måste göras då jag kommer hem...suck..men så öppnade jag dörren till den tomma lägenheten och fick till min förvåning se att allt var gjort!! Lägenheten var stor-städad, tvätten klar, disken borta; fint överallt!!! Killen hade tom tömt balkongen och burit upp allt på förrådet!! Förstår ni hur bra sambo jag har?????? Han är helt enkelt bäst!! =) Oj, vad skönt...så jag satt mig i soffan och njöt av min pizza! =)

♥Älskar dig mest, Jocke♥


Sen drog jag vidare till brorsan och Kicki för hockey först (skit-match) och sen fotboll ( också skit-match). Mer än så säger vi inte!! Sitter just nu och halv-ser Portugal-Ungern och hoppas på det bästa, men det ser mörkt ut även där..suck..

Tack ialla fall för en trevlig kväll, och tack för alla underbara ostkrokar! ;)

Hämtade upp Jocke efter lag-festen och hans medspelare och tränare hade röstat fram Jocke som Årets Nykomling och fick en tröja med texten: Rookie 2009 =) Sen fick han även en mini-tröja till lill-bebisen (årets rookie JR). Härliga lagkompisar han har! =)



=)

Imorrn är det söndag och vilo-dagen. Har tänkt mig en låååång sovmorgon och då jag vaknar, slår jag på en film i sovrummet och käkar ostkrokar till frukost, i sängen, med världens bästa Jocke, visst lät det som en underbar söndag?;)







Torsdag!

Kan ni fatta att det redan är fredag imorrn!? Veckorna går fort! Jag jobbar bara tre veckor till innan min havandeskapspenning kickar igång! Ska bli himla skönt att varva ner!

Imorrn är det som sagt fredag och inga planer än så länge. Blir nog film-och godismys med världens bästa Jocke, för lördag jobbar jag 06:30-16. Min näst-sista lördag...:)

På lördagkväll ska Jocke på lag-fest (med Munksund såklart) och jag drar till brorsan och Kicki för:

Brynäs IF - LULEÅ HF kl 18:30

och sist men INTE minst:



SVERIGE-Danmark kl 20:00! =) Viktig match!
Blir grymt spännande!!! Blir dock nyktert (nähä!!) för min sida, men så här brukar det se ut på våra Sverige-fester:


=)


Jocke har dragit till Skellefteå, Johan, och ska stanna tills imorrn, så jag är gräs-änka för kvällen. Då blir det soffan och en caesar-sallad till middag och kanske lite ostkrokar till efterrätt ;)

Annars får jag passa på att önska er en jätte trevlig helg! Och hjälp oss heja på Sverige nu på lördag! =) Jag har tom lyckats övertala mina brudar på jobbet att ha Sverige-tröja på dagen! =)

Ha det gott!




Ungen ska alltså ut...

Första föräldrakursen avklarad: förlossning! Hon berättade ganska mycket som man redan visste, men nu känns det sjukt mkt mer verkligt! Ungen ska alltså ut!!? Filmen vi fick se var inte lika hemsk som jag förväntat mig, men fortfarande kan jag inte annat än förundras av att den "stora" kroppen ska ut där nere..helt crazy! =)

Efter kursen vart det Airbaillo med Emma och Dennis, känns grymt kul att få dela detta med dom!! Att man har samma funderingar och tankar kring allt! Himla skoj att vi lyckades tajma detta så perfekt! =)

Nu blir det hänga tvätt och se lite tv! Ha en mysig kväll! =)

Ulla och Karina = världens bästa chefer!!

Ni som tror ni har bra chefer kan slänga er i väggen, för då har ni inte jobbat på Röda Lyktan! Jag har dom bästa man kan tänka sig, som verkligen bryr sig om mig och är helt underbara! =) Snacka om att dom tar hand om mig och kollar mig ordentligt så jag inte stressar så mkt.




Kolla vad jag fick i present av Karina idag som hon köpt i Portugal:


Bilden gör den inte rättvis, hur snygg som helst!!!! Tusen, tusen, tack snälla Karina! =)



Fullt ös idag!

BESIKTNINGEN GICK IGENOM!! =) JIPPI!! Oj vilken lättnad! Nu är vi på jakt efter en ny bil och kollar runt på Volvo V40, så är det någon som har en sån hör gärna av er =)

Sen efter det glada beskedet for jag vidare till tandläkaren, gick perfekt där också. Fick inte röntga mig pga graviditeten, så jag måste tillbaka i Januari, men hon tyckte jag hade jätte fina tänder. Fick fortsätta med den billigaste varianten på abonnemanget och hade två bonus-checkar så nu får jag gå till tandläkaren i 1 1/2 år för 120 kr =) Snacka om billigt! =)


Efter det blev det lunch med mamma på Pit-Stop i Öjebyn, har aldrig varit där förr så det passade perfekt!

Och sist men inte minst: barnmorskan! Kollade blodtryck och tog blod och allt verkade bra. Måste dock tillbaka dit nästa vecka för magen har inte växt så mkt sen sist. Men hon trodde det berodde på att lill-skrutten rör sig så otroligt mkt att det just idag inte märktes något. Och som min mamma sa, stressen! Kanske är dags att börja lugna ner sig ordentligt nu...Måste sätta min kropp och lill-skruttis kropp i första hand och allt annat sen! Jobbar bara tre och en halv vecka till sen får jag vila upp mig ordentligt, ska bli otroligt välbehövligt!

Idag är det även dags för styrkemix på Korpen. Kommer nog inte träna så jätte länge till utan satsa mer på promenader, men idag kör vi! =)


På onsdag är det dags för våran första föräldra-kurs som är Förlossning! Emma och Dennis ska också dit, ska bli riktigt skoj att få gå på en sån, speciellt med dom! =)

Ha en fortsatt bra måndag!

KANELBULLENS DAG! =)


Har ni ätit nån kanelbulle idag då? Jag har faktiskt fått en!=)

Både igår och idag har lill-skruttis levt rövare, har nästan haft svårt att andas korrekt =). Mr.Spark har haft riktigt skoj! Jocke la handen på och inte ens då slappnade han av...haha..han är gode söt! =)

Invigde även mina mamma-jeans igår och jag är såå glad att jag köpte dom. Fy fasen så sköna! Och snygga! Gode kul att ha nått annat än tights eller mjukisar.

Vi har även satt upp våran klocka och fy vad svårt det var!! Ingen lek att mäta upp så det sitter rätt, men vi lyckades hyfsat efter många om och men. Och resultatet vart grymt bra:


Skit-kamera, men den syns ialla fall =)

Idag har vi även hunnit med kalas i Blåsmark, Wille fyller 4 år idag! =)

Söt-unge!!

Jocke, Wille och Thomas i full gång med att bygga presenten han fick av oss;en bärgnings-bil! =)

Tusen tack för fikat, Carola! =)

Eftersom det är så underbart slöar-söndags-väder så blir det just det idag! Har varit och handlat till middagen (som blir fläskfilé och pommes) och nu blir det en film eller bok i sovrummet och bara njuta! =)

Ha en underbar söndag!


Kuriren!

Kolla här för att läsa om mammas cancer och här för att se!


Visst är bilden underbar!? Vill ha denna på min vägg..Mamma: fixar du det?=)

Fredags-kväll!!

Idag har pappa, Desirée och Gabriel varit på middag. Vi bjöd på kyckling-lasagne, sallad och vitlöksbröd till varmrätt och glass med björnbär till efterrätt, vart faktiskt jätte gott om jag får säga det själv =). Var jätte trevligt och vi fick lite presenter:


Två kossor till hängare =) Super-söta!


Jätte tuffa shorts till lillgrabben =)


Och en klockren skiva som jag förmodligen behöver så mkt som jag stressar jämt..Riktigt bra!

Tusen, tack för alla presenter och för en trevlig kväll!!

Sen vart det IDOL för oss och nu blir det nog det senaste Family Guy-avsnittet!

Äntligen!!!

Glöm inte att köpa Kuriren plus bilaga imorrn, våran intervju om mammas cancer är med!! Och om ni missade tv-inslaget kolla på kuriren.nu så har ni det! =)

Ha en fortsatt trevlig helg!

TJEJKVÄLL!!

Efter en ganska jobbig dag med en massa förberedelser inför denna kväll, skickade Marie hem mig en timma tidigare som tack för allt det hårda jobb jag gjort idag! Vila en timma och sen dags för TJEJKVÄLL med mamma och Edith! =)

Först blev det mat på Airbaillo och sen röjde vi stan. Vi alla hittade nått vi ville köpa och Edith, gullungen, köpte en present till oss:


Söt va?=) Lite suddig bild..men hur fin som helst, tusen tack, söta lillasyster!


Sen köpte jag denna som jag tänkte hänga i badrummet mellan våra krokar, så han har en egen handduks-hållare =)

Vart även ett par solbrillor och en massa sockar, trosor, benvärmare och strumpbyxor:






Köpte även en super-snygg klocka, men den får ni se då vi hängt upp den! =)

Jätte trevlig kväll med jätte trevligt sällskap. Träffade många kompisar som också var på stan. Tusen tack, mamma och Edith för en klockren kväll!

Imorrn är det äntligen fredag och jag är ledig i helgen!!! JIPPI!! Inga planer förutom imorrn då pappa, Desirée och Gabriel kommer på middag och kalas på söndag för Carolas Wille som fyller 4 år!

Ha en underbar helg, allihopa!

RSS 2.0