Morden i Midsomer...

Nu har det ju varit underbart väder sen vi kom hem från Spanien, och det är ju helt otroligt, men jag har inte städat sen dess heller pga av detta väder. Inte vill man vara inne då man kan sola!! Men nu fick det bli av och det behövdes verkligen...har dammtorkat, dammsugit, skurat och rengjort hela badrummet..puh!! Jag är nästan förvånad att jag har lyckas hålla mig från städningen för jag är en liten Monica (från VÄNNER) i vanliga fall men nu gick det inte längre =) Och nu mår jag bra ;) ;) ;)

Idag ringde brorsan och frågade om vi skulle med och käka på Golden Dragon med han och Kicki, och självklart ville vi det. Älskar maten där och idag fick det bli Laxplanka för mig och Kicki, Tomme tog anka och Jocke körde på sin vanliga pepparstek. Mkt gott =)

Sen många år tillbaka, då jag bodde hemma, började jag och mamma att se Morden i Midsomer. Vi fastnade direkt och såg alltid detta tillsammans. Sen jag flyttade hemifrån fortsatte denna tradition och jag älskar denna serie. Hade det inte varit för mamma hade jag aldrig sett den, för den verkar ju lite tråkig, men nu vägrar jag missa ett avsnitt. Förra tisdagen stack jag hem till Jävre och såg detta med mamma och Edith och satt och log hela tiden...nostalgi.. =) Och nu mina damer och herrar är det tisdag och dags igen:



Ha det bra, kraaam =)

IKEA

Idag har jag, mormor, morfar, moster Liza och Antonia varit en sväng till Haparanda för IKEA. Spanade mest in grejer för framtiden och hittade hur mycket som helst; skötbord, spjälsäng, lampor, barnstol etc etc...allt man behöver =) Så jag och Jocke ska ta en tripp i höst och köpa allt! Idag vart det inte så mkt men lite grejer:






Grytunderlägg, hylla, 6 st stora, sköna badlakan, kuddar och servetter =)

Sen gick vi in på Candy-World...så jäkla mkt godis!!! Blev mätt bara att se på allt! Dit ska jag igen =)

Nu till U21-final mellan Tyskland-England! Ha det gött, kraaaaam!

Underbara söndag

Vilket väder!! Idag har jag och Jocke tillbringat dagen i Källbomark och Gagsmark för sol och bad. Sen drog vi vidare till Jävre, åt middag på MD:s och tog en promenad till mormor och morfar. Nu sitter vi hemma i Jävre, har laddat upp med godis och ska mysa framför USA-Brasilien (fotboll). En perfekt söndag!

Igår var Tommes födelsedags-fest som började med forsränning. Tyvärr blev jag avrådd som gravid att följa med, men dom andra hade jätte kul och Tomme verkade gilla det, vilket var det viktigaste! Sen vidare till Annelund (Kickis mammas hus) för fest. En mycket trevlig kväll som slutade tidigt för oss, men fortsatt mot små-timmarna för resten. Bevis på detta var ett sms av min otroligt nyktra bror kring halv två: haja turgles haja. Hm...nån som törs gissa vad han ville? ;) (Kommer nog lite bilder senare).

Imorrn blir det IKEA med mormor, morfar, moster Liza och kusin Antonia. Ska kolla in lite barn-grejer för framtida shopping =). Jag är ju IKEA-oskuld så nu är det fasen dags att ta sig dit!! Berättar sen vad jag fyndat!

Nu blir det fotboll och fortsatt semester-firande! =) Ha en underbar söndag! Kraaaaaam!

GRATTIS TOMME!!!


Idag fyller brorsan 25 år! Hoppas du får en underbar dag med många presenter! =)

I´m back!!

Nu är jag tillbaka från en otroligt underbart rolig resa med mina brudar. Vi har haft kanon-väder nästan varje dag och solat, badat, shoppat och ätit/druckit i mängder. Underbart god mat gjorde att vi åt lunch och middag ute varje dag och brudarna har druckit alkohol och jag drack min grymt goda (alkoholfria) öl. Jag kunde dock inte hålla mig utan smuttade på Kattans sangria...mmm...det var semester det!

Jag har idag träffat mamma, Edith, Tomme och Kicki på lunch och därefter packat upp allt jag shoppat..och det vart en del:








Jag tror jag slog rekord med att shoppa mest, Kicki drack nog mest, Kattan var mest i solen och sötast =), Madde brände sig mest och Jotta var som vanligt den smartaste av hela gänget tillsammans =) =). Vi började skriva ner bloopers eller floskel-toppar av hela gänget..Madde och Kattan toppade nog den med flest, men vi alla lyckades klanta oss och hamna där. Jag glömde ta lappen, men Kicki kommer säkert skriva in några!

Jag, Jotta och Kattan hade kamera, så jag har inte hunnit få alla bilder men här kommer några:


Första dagen på Fikontorget med alkoholfri öl..mums..

Kicki, Jotta och Kattan

Madde och Jotta på Rinconcillo

Kyckling Montecristo...avis Tina? ;)

Jag och Kicki

Hela gänget på väg upp på korset

Fråga inte ens.. =) Haha!

Kattan med underbara sangrian

Kicki med cerveza =)

Jotta och Mads med färskpressad juice



Vi älskade Chinatown...mkt mat för lite pengar. Vi var där 3 ggr =)




(Första dagen hade jag en lite knasig baddräkt och fick "snygga" ränder som jag kämpade hela veckan med att få bort =)


Sol och bad i poolen

Vi pimpade balkongen på midsommarafton!=)



Vi är på Rinconcillo igen =)

Jotta fick ut ormen =) =)

Sista kvällen:






Ja, vi har verkligen haft super skoj, kommer att sakna att vara i Spanien med dessa underbara brudar. En resa för livet!

















VIVA ESPAÑA!!!



Imorrn drar vi till Spanien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) =) =)





 Blogg-paus tills vidare =)
Almuñecar...here we come!!!!!!

Adios amigos!!


Första dagen på semestern!

Skulle sova ut idag, men vaknade kl 8 och kunde inte somna om =) Jag och Jocke har hunnit på stan för dom sista grejerna till resan och sen for vi och spelade fotboll (!!) på parken i Munksund. Det var rätt skoj, men jag är inte nått proffs precis =)

Mamma, Rolle och Edith var förbi en sväng med goda bullar och en pratstund, mkt trevligt. Tomme och Kicki har också hunnit vara förbi.

Igår tog ju min stora kusin Emelie studenten (grattis, grattis) och vi var ju som sagt på Golden Dragon och åt super god middag. Tack mormor och morfar för att ni är bäst!!! Sen vidare till Liza och Thomas för tårta, en mkt trevlig dag!

Nu väntar fläskfilé med pommes i ugnen och sen blir det mys med Jocke för hela slanten, laddad med godis, chips och ostkrokar =)

Ha en trevlig lördag allihopa! Kraaaam!

SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JIPPI!!!! 5 veckors semester !!! Detta firar vi med släkt-examens-middag på Golden Dragon!! =)

 
SKÅL!!! =)

1 dag kvar..=) =)

Nu är det nära! Har just kommit hem från Vejm där jag gjort mina naglar, plockat ögonbryna och färgat ögonfransarna =) Lyx-dag värre...hon är så duktig, Erika..nu är jag redo för semester! Mat väntar nu! Vi hörs imorrn och då mina vänner, firas semestern med ett stort vatten glas =) =) =) Kraaaaam!

2 arbetsdagar kvar.... =)




Nu är vi redo för Sverige - Malta =)

Först: pasta-sallad med brudarna!!!

Kraaaam!

...

Filmen var en riktig mys-pys, feel-good-film, se den!! Mkt bra! Kolla även in baby-pläden mamma gjort åt mig här =) Tusen tack snälla mamma! =)

3 arbetsdagar kvar...

Balen är ikväll för många studenter, bland annat min kusin Emelie och hennes Patrik, och mina jobbar-polare Tina och Elin. Hann vara lite paparazzi innan dom stack iväg:










Riktigt tjusiga par, allihopa...borde dock ha varit en annan bakgrund på Tina och Elin ;) Måste ju även få visa en bild på Karina, chefen, som skjutsar brudarna:

 =)

Idag är det tisdag och vi ska på bio med jobbet idag, Bio 3:an har bjudit all våran personal på en ny komedi med Sandra Bullock och Ryan Reynolds:

Så ikväll ska jag käka popcorn och lite godis kanske =)

Min andra kusin Fredrica spelar ju den där farliga sporten; fotboll och lyckades igår bryta handleden..stackare!!! Mamma for idag dit med massa godis som en lite tröst..hoppas du mår bättre nu vännen!!!:

Haha, försöker gråta ialla fall =)

Lägger även bild på den yngsta Wallonen så har vi alla med på samma inlägg:

Lill-Antonia som blivit stor =)

Imorrn kommer Spanien-brudarna på planerings-kväll då förra veckan blev inställt. Jag ska då bjuda på lite pasta-sallad hade jag tänkt. Sen har vi ju Sverige-Malta på kvällen, vilket jag inte är så jätte peppad på...dom måste prestera bättre helt enkelt!! Hoppas det går vägen för dom och sen tänker vi alla på Henke Larssons lillebror som omkom i helgen, då spelar inte fotbollen så stor roll längre.

Torsdag blir det Vejm make-up för plockning och färgning av ögonbryn, och sen ska jag fixa mina naglar...skämma bort mig totalt innan Spanien-resan =)

Fredag är min sista jobbar-dag innan 5 veckors-semester och examen/studenten, lär vara mkt folk på stan, men jag jobbar bara till 16 sen är det middag med underbara släkten på Golden Dragon.

Oj, vilket inlägg, jag som bara skulle skriva några rader =) Får se om jag hinner skriva mer i veckan..förmodligen =)
Kram på er allihopa!



4 arbetsdagar kvar...

Hittade en lista hos Jenny, nu ni...nu ska ni få veta lite grejer om mig: =)

99

1. Fullständigt namn?
Cecilia Emma Öhman
2. Exakt ålder? 23 år
3. Vart bor du? I Piteå
4. Bor tillsammans med? Jocke
5. Husdjur?  Näpp
6. Färg på ditt hus? Hm..gult och brunt tror jag(lägenhet)
7. När är du född?  1985
8. Klass?  ...
9. Vilket år tar du studenten? tog student 2004
10. Något jobb? cafébiträde på Röda Lyktan
11. När ska du sova ikväll?Ingen aning, då jag är trött =)
13. Duschat idag?  Efter detta väntar en lååång dusch!
14. Kramat någon idag?  Jocke
15. Pussat någon idag? Jocke
16. Vad har du ätit?  Lunch: ceasar-sallad, middag: pasta med skinksås
17. Dagens klädsel? Jeans och linne
19. Dagens sötnos? Såg världens sötaste bebis på stan idag =)
20. Dagens roligaste?  En kund som skojjade hej vilt =)
21. Har du många vänner? Hoppas det!
22. Hur många har du kysst? 6 kanske...
23. Vem kramade du senast? Jocke
24. Hur många vill du ha sex med? Haha, bara Jocke =)
25. Hur många har varit otrogna mot dig? Ingen vad jag vet!
27. Har du pojk-/flickvän?Jocke-förlovad och sambo
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Av Madde om att gå ut och gå!

FAVORIT:
31. Film? Shit..finns många, men Gladiator och Braveheart är två av dom!
32. Låt?  Fullmoon med Sonata Arctica...kommer alltid att vara!
33. Mat? Kött, pommes och mkt bearnaisesås
34. Dryck? Vatten
37. Stad? Älskade New York...
38. Land?  Spanien är också underbart!
39. Ämne i skolan? Var nog historia..
40. År? Längtar till 2010!! ;)

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Var nog mamma
42. Personen du kysste? Jocke
43. Gången du spydde? I lördags
44. Gången du grät? Igår till en film!
45. Pizzan du åt? I lördags
46. Gången du var i göteborg? Aldrig varit där när jag minns i allafall!
47. Gången du var i stockholm? Decemeber, fast bara på flygplatsen, på väg till London!
48. Gången du var full? Avskedfest för Micke i april
49. Gången du var hög? Nej för helvete! Aldrig gjort och kommer aldrig att göra!

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt?  Svart
52. Hund eller katt?  Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa?  Hemma och mysa
54. Tv-spel eller dataspel? Tv-spel def.
55. Singel eller upptagen? Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Inget!
58. Ragga eller bli uppraggad? Inget här heller =)
59. Big brother eller paradise hotel? Haha, inget!
60. Svart hår eller blont? Jag är blond =)
61. Blåa ögon eller bruna? Blå har jag!
62. Choklad eller lakrits? CHOKLAD!!!!!!
63. Göteborg eller stockholm? Piteå! =)
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Coca cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda!
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar?  Många...Jocke, familjen, vänner...ojoj...
71. Personer du hatar?  Nån kanske...
72. Personer som sagt att dom älskar dig? Några...
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Hånglat vet jag inte, Jocke ligger sjuk så...=)
74. Glassar du ätit på en dag? Oj shit...i Spanien på barn-tider åt vi fem glassar per dag =)
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Blir väl PDOL
76. Gånger du haft minnesluckor? Inte många..
77. Piercingar har du? Öron, räknas det? Tatueringar har jag dock mer av!
78. Personer du saknar just nu? Några stycken...
79. Gånger ditt hjärta brustit? Också några ggr...

VEM:

80. Vill du kyssa nu?  Gissa vem?
81. Ska du träffa imorgon?  Arbetskompisar, kunder, kusiner, Jocke...ojoj..många...
82. Sjöng du senast för? Haha, bara för mig själv i duschen!
83. Hade du senast en msnkonversation med?  Var nog brorsan
84. Spelade du tv-spel med senast?  Jocke
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Jocke
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Oj, ingen just nu!
87. Förtjänar att dö? Alla äckel-pedofiler!!!
89. Vill du sova brevid inatt? Jocke

VAD:
90. Gör dig glad?  Att få vara med dom jag älskar!
91. Gör dig ledsen? Att inte få vara med dom jag älskar!
92. Vad vill du helst göra nu? Duscha och gå och mysa i soffan!
93. Önskar du att du slapp göra? Städa och diska!
94. Vill du ha nu? En stor fet choklad-kaka!!! =)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Bebis-grejer =)
96. Längtar du till? Tills våran bebis kommer! Och Spanien-resan förståss!
97. Tycker du om dina betyg? Jajemen, gick ut med topp-betyg!
98. Ångrar du i ditt liv? Absolut inte!!!
99. Är det bästa som har hänt dig? Många saker jag skulle ta upp, men graviditeten toppar det mesta nu!=)




5 arbetsdagar kvar!

GRATTIS RONNY PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!

Nu har nedräkningen till semestern börjat! 5 arbetsdagar kvar och nästa måndag är det Almunecar som gäller!!! Oj, vad jag längtar till solen, stranden, den grymma maten och bara njuta med mina tjej-kompisar =)

Igår var en jätte skön dag: först kalas hos både pappa och Antonia, sen frossar-slappar kväll hos Kicki. Där åt vi pizza från Tre kronor, sen fotbollen (och inga kommentarer där), sen en skräckis:


Jävligt läskig film, men ingen av oss fattade slutet så då var man inte så rädd, mest fundersam, då jag skulle hem och sova själv =). Tack Kicki för en perfekt lördag!

Idag kommer fotbolls-grabbarna hem, ska bli skönt att slippa vara ensam, har saknat han massor, och det har bara gått tre dagar, tänk då jag ska till Spanien en vecka! Knepigt...=)

Måste bara visa en bild på tre trötta små,söta busungar som var hos mamma i fredags:


Ebba, William och Kevin! SÖT-UNGAR!!!! =)

Ha en bra slö-söndag till er alla! Kraaam!



HEJA SVERIGE!!!

vs
Sverige mot Danmark...VM-kval kl 20 ikväll... Mot Kicki för frossar-kväll och fotbolls-tittande!!

Förresten, var hos mamma och åt middag igår, tjälknöl och potatis...super gott!! Som tack för hennes header till hennes blogg fick jag och kicki varsin kopia av mammas bibel: a piece of cake: Leila. Tusen tack, mamma, för bibeln och alltid god mat =)

Heja Sverige! Heja Sverige! Heja Sverige!

Fredag imorrn!

Imorse var enda morgonen i veckan som jag inte spydde...jippi!=) Jag tog två marie-kex innan jag klev upp och det hjälpte, mådde lite illa men inget mer..tack och lov!

Bion var helt suverän!! Den, helt klart, coolaste terminator-filmen som gjorts! Christian Bale levererade som vanligt och Sam Worthington var suverän. Mycket bra action.

I helgen blir det frossar-helg =) : Fredag: middag hos mamma och Rolle för mig och kicki! Lördag: Först kalas sen fotbolls-kväll med skräpmat, godis i mängder och kanske tom coca cola hos Kicki!! Mums vilken helg; kicki har lovat att bli fet med mig ;) ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, tjejerna som följer till Spanien kommer hit ikväll för packnings-planering =) Vi far om 11 dagar!!! Och Jocke drar till Sthlm ikväll för Sverige-Danmark matchen så det blir många kramar som ska tas igen efter helgen =)

Ha en trevlig kväll, kraaaaaam!



Tatuering

Kolla in Tommes tatuering av Rolle! Längst ner på sidan! Jäkligt snygg!! Milan-fan nr 1 =)

TERMINATOR!!

Imorrn kl 20:30.....


Denna har jag längtat till länge..=) Tomme och Kicki kommer att se den tidigare (18) för tomme jobbar sen, och vi ser den 20:30 för jockes träning är 18...längtar!!!!

Imorse mådde jag illa igen, och sen har jag mått bra hela dagen...konstigt hur det kan bli. Slutade kl 18 och kom hem till tacos-mys med Jocke. Han drar ju till Sthlm med grabbarna(Tomme också) i helgen och ska se Sverige-Danmark, så vi tar igen helg-myset nu! =) Jag är grymt avis på att dom ska se den live, men jag får nöja mig hemma i soffan! Kicki och jag ska hitta på nått skoj, med mkt mat och godis! =) Och heja som bara den, för nu gäller det!!

Ska fortsätta mysa nu, men jag återkommer senare om bion! Ha det bra, kraaaaam!!

Måndag

Idag har jag varit och tagit en massa prover: blodprov och urinprov. Blodvärdet och blodsockret var bra, men urinprovet visade lite vita blodkroppar och jag kanske får äta penicillin, men det är ingen fara och jag får veta nästa vecka. Annars var allt som det skulle och jag behöver inte komma dit förrän augusti efter ultraljudet. Det längtar jag till!

Efter det for jag till Jävre hos mamma och vi for och åt på MD:s, nya restaurangen i Jävre. Mycket bra mat! Sen hälsade vi på mormor och morfar en snabbis och sen drog jag hem, helt färdig och somnade framför tv:n...trött som vanligt!

Igår var en underbar sommar-dag, oj oj, vilken hetta! Jag drog till Jävre vid tio och solade innan mors-dags-middagen hos mormor och morfar. Fick färg igår igen och svettades som en gris. Över 30 grader var det! Maten hos mormor var underbar som vanligt och jag åt mig jätte-mätt. Lite bilder från gårdagen:








Mumsigt värre va?=)

Nu ska jag snart iväg på mitt sista pass för sommaren, mitt sista aerobic. Ska bli ganska skönt att bara få träna själv och bara ta det lugnt. Ta lite semester från Korpen =), ladda batterierna och köra igång sen igen.

Ha en fortsatt bra dag, kraaam!

RSS 2.0