V. 23

V.23 idag! :)


Måndag

Igår efter jag klippt lilleman vinkade vi av mamma som nu är i Umeå för strålning. Hon får komma hem på fredag och sen tillbaka söndag eller måndag för några till. Men det känns bra att hon får hjälp! :)

Efter vi vinkat av henne så drog vi till Gagsmark för sol och bad. Väldigt skönt!!

Idag var det sämre väder så vi drog på stan en sväng. ÖB för lite nödvändigt; en panna, disksvampar, skurborstar & diskborstar. Barnens Hus för en Spindelmannen-badring och en båt från Bilar-filmen tydligen! :)) Apoteket för munskölj och annat smått och gott. HM för världens skönaste harems-byxor, en skjorta, duschcreme och en scarfs. Och lunch på Lyktan såklart! :))

Nu slöar vi i soffan efter en god middag; hel regnbågslax i ugn med potatis, vitlöksdressing, purjolök, svamp och tunnbröd. Mmm!! :) (Önska jag hade kunnat skicka ner lite gomat till mamma!!)

Lite bilder från gårdagen och dagens fynd:


Bad

Idag for vi tillsammans med mamma, Rolle, Tomme, Kicki och Dolph till Långnäs för att hälsa på Ronny, Anna och Vera. Super-super-super fint hus och då vi var där passade vi på att sola och bada i deras fina pool. Så jäkla skönt!!!! :))))

Nu är Jocke på party och jag och Neo myser med popcorn och film. :))


Fuck cancer!!!

Helvetes jävla cancer!!

Mamma har ju haft så ont på sistone och knappt kunnat sitta, men överläkaren klassade som en inflammation och någon röntgen skulle visst inte behövas. Så mamma fick nå jävla piller och fick gå hemma. Sen då hennes läkare Nisse ringer och får höra allt blir han gode förbannad och skickar henne direkt till röntgen i Sunderbyn och vad händer? Joda, metastaser som trycker på nerverna visar sig vara problemet!!! Och detta har hon gått med i två veckor!! Tänker bara hur vidare det hade kunna spridas, eller redan gjort, om denna överläkare fått som hon ville! Skulle gärna vilja träffa henne och säga ett par ord!
Hur som helst så blir det strålning i Umeå redan på måndag.. Känns bra och jävligt läskigt! Nu är vi tillbaka igen.. Men mamma är en kämpe och vi kommer kämpa med henne! Cancern ska skickas långt borti fan om vi får bestämma! Känns bara riktigt riktigt riktigt förjävligt..

Min födelsedag var då jätte-bra även om jag tänkte på mamma hela tiden. Fick jätte-fina presenter och fick umgås med massa släkt, sola, fika och mysa.
Lägger upp bilder på mina fina presenter och jag vet ju vem jag fick vad av men jag ids inte tråka ut er med det så jag skriver ett STORT TACK TILL ALLA!! Ni är underbara!!! :))))) <3

Idag har vi varit på Norrstrandsbadet och idag var det jätte-kul!! Neo älskade det och var så tuff! Åkte båda rutchkanorna och ville inte sluta. Sen drog vi in mot stan, träffade mamma ( som röntgats mer idag), Rolle, Edith och Filip och åkte karuseller och käkade. Roligt att få göra något hela dagen! :)

Nu är vi ganska slut så soffan och godispåsen och ostkrokspåsen väntar! :))


Sol!!

Haft två härliga dagar i Källbomark, Gagsmark och på Sandviken i Renholmen med sol, bad, god mat och mys! TACK igen, snälla, svärmor!! :))

Bra väder imorrn igen verkar det bli! På min födelsedag! Blir fan 28 år!! Vad hände!? :P Men viktigare än så, imorrn får vi veta vad mammas cancer har att säga.. Så, alla därute: SNÄLLA håll tummarna!!!


V.22

Glömmer som av att skriva om graviditeten! :P Hur jag då kan glömma det då jag tänker på det heeeela tiden! <3 Är så mysigt! Har börjat sparka som en dåre och jag känner henne hela tiden.. HENNE! Har som svårt att fatta att det är en brud! Har redan fått en klänning av mamma och Kicki. Och en hel påse med Ediths och mina gamla kläder. Går som inte låta bli att handla till lillan. Lär få en chock om det visar sig vara en kille då bebisen kommer ut! :P

V.22 idag iallafall och papprena till försäkringskassan är inskickade för graviditetspenning. Känns skönt att ha skrivit dom. Skulle vara otroligt skönt att få det.. Har så pass stressigt och tungt jobb, är nog jobbigt nu och då är jag ganska tidigt i graviditeten.. Så håll tummarna!! :))


Äntligen sol!!

Idag var det ju riktigt fint väder förutom att det blåser massor men ändå riktigt bra! Blir så glad av sooool!! Vi klippte gräset på morgonen, trimmade lite och sopade spindelnät runt huset.

Sen bestämde vi oss för att dra på Norrstrandsbadet! Är så fint där och var mkt där som liten och Neo var så glad att få bada. Men så fort vi kom dit hände något med Neo och han blev helt galen. Vart rädd för vattnet, skulle INTE bada, skrek för att han ville leka med sand, grät, grät och grät lite till. Sen började han slåss och grät lite mer och så får han verkligen INTE bete sig så efter 15 minuter drog vi hem. Och tro mig då blev han ännu mer ledsen för han ville ju egentligen bada men så blev det! Han har blivit lite smått hopplös vissa dagar, vägrar lyssna!! Under tiden han skrek i bilen lämnade jag grabbarna i bilen och fyndade lite nytt på Rusta! :))

Sen gick det ju över såklart och eftermiddagen fick vi spendera hemma men ute i solen iallafall! :)) Får testa Norrstrandsbadet en annan gång!
Imorrn blir det förhoppningsvis Gagsmark om vädret är bra! :)) HOPPAS! :))

Måste få visa mina fynd idag:


Middag

Middagen hos mormor och morfar var såklart helt underbart god!!
Fick en jätte-god, alkoholfri, bål att dricka till!
Förrätt var varmrökt lax med potatis, sås och tunnbröd. Varmrätt var kött, gratäng, brunsås, sallad, bea och bröd. Efterrätt var hemmagjord glass med jordgubbar i. Mmm, höll på att spricka!!!


Onsdag

Igår tog vi en tripp till stan! Kollade lite på tapeter inför kommande fix i vardagsrummet. Men köpte inga, ska fara en dag utan Neo i lugn och ro och kolla. :P
Men vi köpte nya sänglampor och lite pynt. :))

Idag kom Linnea och Melvin förbi. Blev en härlig dag på studsmattan och sen vidare till Havsbadet till hopplandet och karusellerna. :)) Sen fick jag en super-snygg ring av Linnea!! Hur snällt som helst! :))

Imorrn är vi bjudna på middag hos mormor och morfar. Ska bli såååå gott!! :)) Härligt med semester!!


Lycksele

Nu är vi hemkomna från Lycksele! Väldigt roligt men nu är vi helt slut! Man blir ju helt knäckt. :)) Låter bilderna tala istället. :))
Ska snart iväg och ÄNTLIGEN se Tyskungen, blev ju inställt förra veckan men idag smäller det! Bara jag inte somnar.. ;P


12 år

Idag firar jag och Jocke 12 UNDERBARA år tillsammans! :))
Vi har varit med om så mkt bra tillsammans och mer blir det!! Kärleken för denna man växer bara starkare för varje dag och lyckligare tjej finns nog inte! :)))

Idag kommer VÄRLDENS bästa mamma hit och passar lilleman medans vi käkar mys-middag på 1906. :)))


Ultraljudet

Grinade som en tok efter ultraljudet idag!! Bebisen ser ut att vara helt frisk och verkar bli en flicka!!!!! <3 <3 <3

Helt underbart!! Är såååå lycklig!!! <3


Ultraljud

Grinade som en tok efter ultraljudet idag!! Bebisen ser ut att vara helt frisk och verkar bli en flicka!!!!! <3 <3 <3

Helt underbart!! Är såååå lycklig!!! <3


Helgen

Lördag efter jobbet mådde jag riktigt dåligt, frös och var jätte-trött. Spydde tom på jobbet innan jag for hem så jag skippade pool-partyt hos Anna tyvärr.. :( Men det var precis vad jag behövde, få somna tidigt och bara ligga i soffan.

Igår fick då Jocke vaknat drog vi till Hattudden, till Karina, Tina och Jack. Sola, åt våfflor och bara myste. Riktigt bra söndag!! :)))

Nu ska jag dra iväg på jobbet!! Grymt bra vecka det här: sista veckan innan semestern!!! Och den ser ut såhär:
Mån: Jobba, lämna in cykeln som fått punka, fylla på gasoltuben och sen hem!
Tis: Jobba sen Tyskungen på bio!
Ons: Jobba sen ÄNTLIGEN ULTRALJUD!!!
Tors: Jobba sen frossarkväll med Kicki!
Fre: SEMESTER!!! :)))


Fredag

Fullt ös medvetslös på jobbet! Var helt slut men orkade ändå med gode mkt shopping efter jobbet idag! ;)) Neo var i Jävre så jag passade på att strosa själv i lugn och ro. :))

Hittade väldigt mkt fint, mkt till bebis!
Hittade sen super-snygga kalsonger till Neo plus en Argentina-tröja och en Superman-tröja MED cape! Han var väldigt lycklig kan jag meddela! :))))
Själv hittade jag lite smått och gott, trosor, sockar, nagellack, duschcreme, två tröjor & mamma-tights!
Nu blir det taco-kväll och sen tidig kväll, jobb imorrn igen! :)) Sen på kvällen blir det tjej-pool-fest hos Anna! :))

Trevlig helg!!! :))

https://cdn1.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb309606ee34da32f56e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb309606ee34da32f56e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb50ddf2b37082a1b3a5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb50ddf2b37082a1b3a5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb52e087c33779bccd0c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb52e087c33779bccd0c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb51e087c3374cdb714a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb51e087c3374cdb714a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb53e087c337652c2a6b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fb53e087c337652c2a6b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1142696/6-3/pic_51d6fc06ddf2b37067b747ae.jpg" class="image">


Sköt-hjälp!

Min snälla mamma sköter Neo nu tre dagar så vi slipper he han på jour-dagis! Extremt skönt!! Har en VÄLDIGT snäll mamma!! Jocke jobbar bara imorrn sen har han semester i 5 veckor. Det är han såååå värd!
Jag jobbar fredag, lördag och nästa vecka sen går jag på semester i 4 veckor.
Längtar!!!

Nä, ska ut på en prommis och testa mina nya, snygga, skor:


3,5 år

Idag blir Neo hela 3,5 år!! :)))


Blöjfri!

Neo har ju varit blöjfri ett ganska bra tag nu på dagarna men inatt var första natten!! Ungen väcker mig halv två för att gå och pinka! Otroligt stolt är jag!! :))) Skönt inför då nästa unge kommer! :)

Sen har han ju hatat att sitta på toa så vi har haft med oss pottan överallt men det vände också på en dag och nu pinkar han överallt! :)))

Han börjar bli riktigt stor!! <3


RSS 2.0