Onsdag

Idag körde världens bästa mamma mig och Neo in till stan för 3 årskontroll, lite shopping, lunch på stan och en besök hos brorsan, svägerskan och brorsonen! :))

Neo skulle först inte göra något på 3års-kontrollen men sen då han insåg att tanten inte skulle göra honom illa slappnade han av. Fixade alla "testerna" galant och sen då vi skulle därifrån ville han stanna och leka. Hon tyckte han pratade väldigt bra och hade roliga funderingar och fantasi, vilket stämmer väldigt bra!! :)))

Neo 3 år: 14,3 kg och 96,5 cm lång!

Han har ju för övrigt nästan slutat sova på dagarna men ibland orkar man helt enkelt inte så då somnar man lite vars det passar, i bilen eller soffan! :))
Han är ju VÄLDIGT trött av dagis så då måste man ju vila. Vill helst bara se film/tv då han kommer hem och somna tidigt.

Potträningen går sådär, bättre och bättre och blir mindre läskig för varje gång. Hemma är han jätte-duktig men är lite läskigt fortfarande borta så.. Men det kommer och vi tar det lugnt..

Oj, drog iväg med Neo-snack!

Blev ju lite shopping: långkallingar och vanliga kallingar (går ju en hel del med potträning) till Neo, dammsugspåsar, skarvsladd, munskölj och en tröja till mig! :))

Lunch på jobbet och sen fick Neo en jättefin tröja av mormor och även alla hjärtans dag-choklad! :)) TACK, mamma!!!

Ni blir det mys i soffan, sen middag, alla tre, tillsammans då pappan ingen träning har och kommer hem tidigt!!! Och ikväll CL med lite gott i soffan! :))

En riktigt bra dag!!


Kommentarer
Postat av: Eva


1000 tack för idag ! En lite trött mormor vilar nu i soffan ;-)

♥♥♥

KRAAAAM MAMMA

2013-02-13 @ 20:12:52
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0