Sonata Arctica-bodyn på G =) =) =)

Måndag idag och jag är ledig! Klev upp riktigt tidigt och har hunnit tvätta bort en hel del tvätt. For och lunchade med mamma, tusen tack för det! Vi hann även på apoteket och Kappahl för ny present till Wille från mamma och jag köpte två par byxor och en body till våran blivande grabb! =) Jag kan aldrig gå förbi barnkläder utan att köpa =) Dom är ju så sööööta!!





Sen blev det hämtning av Jocke och iväg till barnmorskan! Där mätte hon och det såg bra ut. Vägde mig och kollade hjärtljuden. Han lekte lite kurragömma men till slut hittade hon han. =)Är så mysigt att lyssna på hjärtljudena. Allt såg som sagt bra ut så det kändes skönt. Ska dit om två veckor igen och kolla blodet etc..

I lördags var vi som sagt förbi på festen hos Tomme och Kicki, men drog hem kring 22 då Barcelona spelade match! Grymt kul att se dom, riktigt bra match med många mål. Dom andra hade dragit ut på krogen sen och nog saknar man festerna lite..;) Inte att gå ut på krogen, men sitta hemma hos nån, dricka en kall öl och sjunga till E-type eller gamla godingar som Morifade, Human Fortress, Falconer etc etc... Lill-grabben har inget val, han ska bli hårdrockare och ska han lyssna på annat så får det väl bli E-type! ;) ;) Han ska få rocka med morsan och farsan tills han blir less! Hans kommande favorit-plagg kommer snart i brevlådan som säger det mesta ;)



Igår spelade Jocke, MSSK, deras sista match mot Norrfjärden. Vinst med 3-1 =) Jocke gjorde det första målet, står att det är självmål men Jocke rörde i den!! ;) En härlig söndag med fint väder och fotboll. Efter matchen blev det tacos ( nästan standard efter match) och mys. En härlig helg har det varit som gått alldeles för fort!

Jobb imorrn och nu blir det styrkemix på Korpen!! Härliga tider! =) Ha en fortsatt bra måndag allihopa!




Kommentarer
Postat av: EVA

Var ju kanonbra ! Men man låter lite konstigt...hehe ! Men allt kändes helt rätt vinklat...



***

KRAAAM MAMMA

2009-09-21 @ 18:01:30
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack så mycket!! =)

Vad tiden går fort, snart har ni en liten bebis i famnen =) ÅÅÅ så mysigt!

2009-09-21 @ 21:09:37
URL: http://elinilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0