Ungen ska alltså ut...

Första föräldrakursen avklarad: förlossning! Hon berättade ganska mycket som man redan visste, men nu känns det sjukt mkt mer verkligt! Ungen ska alltså ut!!? Filmen vi fick se var inte lika hemsk som jag förväntat mig, men fortfarande kan jag inte annat än förundras av att den "stora" kroppen ska ut där nere..helt crazy! =)

Efter kursen vart det Airbaillo med Emma och Dennis, känns grymt kul att få dela detta med dom!! Att man har samma funderingar och tankar kring allt! Himla skoj att vi lyckades tajma detta så perfekt! =)

Nu blir det hänga tvätt och se lite tv! Ha en mysig kväll! =)

Kommentarer
Postat av: Eva

shit va spännande att vara på föräldrakurs! Vi var sämst så vi gick bara på andra halva av den kursen (om det nu är samma) så vi missade den delen som handlade om förlossningen och fick "bara" se hur avdelningen ser ut i sunderbyn osv. Tur att man hade sett alla dessa program på tv och lärt sig lite:) Är du nå nervös för själva förlossningen då?



Snart helg igen och party för grabbarna, de kommer säkert ha superkul med allt vad dom då skulle hitta på.. Vad händer i helgen annars då?

Kraam!

2009-10-07 @ 20:35:13
URL: http://evasvardsudd.blogg.se/
Postat av: EVA

Du hade liksom inte förstått det gumman...hehe !? Tur ni gick kursen...



***

KRAAAM MAMMA !!!

2009-10-07 @ 22:46:38
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Magda

Åhh.. vad spännande att gå kurserna.. även om man visste mycket redan innan så känns det som mer verkligt när man också får träffa alla blivande mammor och pappor för den delen =)

KRam

2009-10-08 @ 11:39:43
URL: http://vatto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0