Måndag

Idag har jag varit ledig och hunnit med en hel del. Mamma kom och hämtade mig kring 10 för en sväng på stan, hann med mkt och träffade mkt folk på stan. Hann även en lunch på Adana, grymt gott! =) Mamma shoppade en hel del, kolla in hennes blogg, jag köpte lite plastad froté till skötbordet, barnvagnen och sängen. Handlade på ICA och köpte också en grymt bra film:



Del två kommer på bio den 18 september och som jag längtar. Jag är nästan avis på dom som inte läst böckerna som har kvar att göra det =). Tror nästan jag ska läsa om dom =).

Har just kommit hem från frissan Helena med otroligt god-luktande hår, lite ljusare på, lite mörkare under och lite kortare =). Så nu till kvällsfika framför nån fotbollsmatch med myskillen min =).

Natti natti på er!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Håller med! Riktigt bra film! Och böckerna är kanon dom med!

2009-08-24 @ 23:15:18
URL: http://ostor.blogg.se/
Postat av: Tina

Har oxå köpt den fast på coop för 149kr:P Men då såg jag Willys reklamblad (som du inte får:P) Dom säljer den för 119kr...

2009-08-25 @ 00:38:37
URL: http://tinalind.blogg.se/
Postat av: EVA

Och jag hoppas den kommer i brevlådan idag...för 24.50 !!! Tog den som ett delerbjudande med 5 filmer för 1 pris...hihi !



Ja vi hann rätt mycket igår ! Och maken hann allt igår också...sadeln och en tatuering.



Funderade bara på vilken storlek jag ska klippa till duken...???

Du får mäta lite...



Ikväll blir det 8-årskalas i Roknäs ! Blir säkert trevligt !



***

K r a a a M !!!

2009-08-25 @ 09:34:49
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: jenny

jaa dom där sängarna är verkligen bra :) det håller jag med om verkligen :) å ikea stolarna eller matstolarna är verkligen fina å bra...

2009-08-25 @ 17:57:38
URL: http://lilllarsson.blogg.se/
Postat av: Eva

Det var ju inte dåligt, vagnar är ju annars riktigt dyra! Vi köpte våran på blocket, eller rättare sagt så fick vi den i julklapp men vi valde den själv. I princip oanvänd var den. En Brio svart/grå- har funkat hur bra som helst. Men nog fick man "övningsköra" lite minsann, inte minst sagt testa sig fram hur man fäller ihop den:)



Vars är det ni bor förresten? Ni verkar ju ha såå fint hemma!!! Kramkram

2009-08-25 @ 20:25:09
URL: http://evasvardsudd.blogg.se/
Postat av: Cicci

Tackar, tackar! Känns riktigt skönt nu att ha lilla Charlie hos oss och det är otroligt skönt att han är så snäll - så man hinner vila upp sig lite :) Du ska se att hösten kommer att rusa förbi och snart har du eran grabb ute också! :)

2009-08-25 @ 22:39:31
URL: http://fantaisha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0