Extra ledig tisdag!

Vi blev ju lediga idag då dagis haft planeringsdag. Inte blev jag ledsen för det, en extra dag med Neo tackar jag ALDRIG nej till. Bara det underbara att slöa på morgonen istället för upp, sminka sig, klä sig, välling, klä Neo, iväg, lämna på dagis och jobbet. Vi går alltid upp med täckena och myser framför tv:n minst en timma innan vi gör något vettigt. Ibland mkt längre. Såååå skönt!
 
Är fortfarande VÄLDIGT trött och skulle lätt kunna sova 20 timmar varje dag. Men ibland får jag il och gör saker, helst väldigt snabbt och sen däckar jag i soffan. Men illamåendet har gått över nästan helt så jag njuter. Har inte spytt på två veckor nu. På torsdag går vi in i vecka 16 och 10 juli är det dags för ultraljud. Längtar!!
 
Idag kom mamma förbi och vi fick bjuda henne på våfflor. Annars har vi mest myst hela dagen, rullat köttbullar, bakat och gått på en promenad för att hitta massa ren-bajs tydligen. :))
En riktigt bra och ledig dag!
 
 
 
Har verkligen nedräkning till semestern nu! Men det känns såå långt bort. 5 jäkla veckor.. Men sen ska jag njuta!! Oj vad jag ska njuta!!
Lycksele är bokat redan första helgen på min semester. Ska bli ruggigt kul. Nästan samma gäng som förra året men iår följer även Tina och Jocke med.
(Bild från förra året)
 
 
Nä, ska se lite fotboll nu!! :))
 
 
Jobb ons, tors och fre sen är det helg! :))

Kommentarer
Postat av: Kicki

Ååååå vad kul med ultraljud!!! FAN vad långt bort bara! SUCK! :P Inte lätt för er när jag tycker det är lång väntan ;)
Kraaaaaaaam på dig tjockis! :))

2013-06-11 @ 21:28:53
URL: http://kickikickass.blogg.se
Postat av: Kicki

Kommer nog jag också göra! Säger dom att dom vill bli kallade pedagoger så får jag givetvis ändra mig, men dagisfröken kommer alltid låta tuuusen gånger mysigare i mina öron i alla fall :))

Jamen fyy, hoppas verkligen inte det blir så! Han är ju ändå ganska tuff och har bara skitroligt när han är hos er eller mamma så tror nog ändå att det ska gå bra :) Men man vet ju aldrig, dagis är ju helt okänt för han! Tur det är några månader kvar :)
Kraaaaaaam

2013-06-11 @ 21:43:21
URL: http://kickikickass.blogg.se
Postat av: Jennie

Redan v.16!?! Det går undan!! :)) Magbilder tack! ;)

2013-06-11 @ 21:54:25
URL: http://www.jennieohlund.blogg.se
Postat av: Eva

1000 tack för smarriga våfflor !!!

♥♥♥
KRAAAM MAMMA

2013-06-13 @ 10:15:41
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Frida

Swooosh säger det så har de fem veckorna gått och du kan njuta av din semester. Med tanke på att det är fredag så säger jag "trevlig helg" KRAM!

2013-06-14 @ 20:01:20
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Jennie

Jamen eller hur!! :) Att prata med dig känns hur naturligt som helst! :)) Men sen är du ju (av vad jag har märkt) en väldigt lättsam och otroligt trevlig människa! :) Du smittar av dig med din positiva energi! :) kram!

2013-06-14 @ 21:20:36
URL: http://www.jennieohlund.blogg.se
Postat av: Sara

Oj, så kul med ultraljud! :)
Vi har åxxå pratat om Lycksele men vet inte om vi ska vänta till nästa sommar istället så att Nelly hinner bli lite äldre! :)
Kraaaaam

2013-06-16 @ 20:44:53
URL: http://minismurfaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0