Härliga måndag! =)

Jag vill börja med att gratulera Jävre för deras serie-seger igår!! Brorsan skulle ju följa oss på bio med det blev Kalles istället: med all rätt!! =) Super skoj! =)



Bion då,Inglourious Bastards, jävligt bra film, fast borde ha varit en timma kortare. Blev lite seg, men annars underbar! Älskar små-detaljerna där det verkligen syns att Q.Tarantino gjort den.

Madz, Jotta, Tina och jag var på Pilates igår, himla skön träning på en söndag men det känns konstigt att ligga på magen så jag får öva andra saker då alla jobbar med ryggen. Får se hur länge till man kan träna ordentligt! Det är ju så himla kul så...

Idag är det måndag och dagen började riktigt bra: Pappa ringde och kom och hjälpte mig (eller gjorde allt själv=)) med att sätta upp TV:n i sovrummet, hyllan under och hjälpte med att sätta upp en lampa i blivande barnrummet. Blev hur bra som helst:



Kablarna ska ju bort men det blev jätte fint! =)

Visar även en bild på våran säng och fina fond-vägg =)

Tusen, tusen, tusen tack snälla pappa för hjälpen. Måste få bjuda på lunch någon dag!! Verkligen tack!!

Dagen har fortsatt bra, Ulla, chefen, ringde och frågade om jag kan jobba 7-16 istället för 9-18 imorrn och självklart!!! =) Jag hoppas den fortsätter lika bra, för jag ska iväg på besiktning av bilen kl 14:20...nervös som bara den...Håll tummarna!!

Efter det blir det Korpen igen med Madz, och alla som vill med, för styrkemix! Får se om jag blir lika jäkla svettig som sist! Säkert!

Jocke överraskade mig just med att komma hem riktigt tidigt, så nu blir det lunch och mys! =) Ha en underbar måndag, mina vänner!



Kommentarer
Postat av: EVA

Blev ju jättefint...bara ni får undan sladdarna...hihi !

Synd på bilen men det blev ju inte så dyrt ändå...och jag hörde att Rolle skulle fixa det till helgen...



***

KRAAAM MAMMA

2009-09-07 @ 17:16:08
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Magda

Åhh jag skulle oxå vilja ha en tv i sovrummet...gode härligt att ligga o slappa på morgon..

2009-09-10 @ 10:35:48
URL: http://vatto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0